Serpil sonuçtan hiç memnun değil

Amazon Siparişimi Bilgim Dışında İptal Etti

Amazon Siparişimi Bilgim Dışında İptal Etti
15 Ağustos 2024 23:16

11 Ağustos 2024 tarihinde Amazon dan sipariş ettiğim ürün için ödeme yaptığımda her zaman siparişiniz alındı yazısından sonra siparişiniz hazırlanıyor kısmına geçer maksimum 1 hafta içinde de Amerika dan da olsa ürün teslim edilirdi. Bu defa 4 gün boyunca siparişinizin durumunu mail adresinize gelecek mesajdan takip edebilirsiniz mesajı sabit bir şekilde duruyordu. 14 Ağustos ta çağrı merkezine sordum. Merak etmememi, siparişi iptal etmeyi denediğini, iptal olmadığına göre kargo için hazır durumda olduğunu her zamanki süreç sonrası teslim alacağımı söyledi. Bugün tekrar baktığımda siparişim görünmüyordu. Panikle banka uygulamasına baktığımda kredi kartıma ücret iadesi yapıldığını gördüm. Ürün tamamen sayfamdaki siparişlerden silinmişti. Yeniden çağrı merkezini aradım. Hanımefendi 21 Ağustos da geçerli olacak maksimum sipariş bedelinin 150 Euro dan 30 Euro ya düşecek olmasından dolayı iptal edildiğini söyledi. O zaman ayın 11 inde siparişim neden kabul edildi? Her zaman en uzak Amerika dan bile 5-6 günde gelen ürün neden bekletildi. 21 ine henüz 6 gün kala neden iptal edildi? Hediye aldığım için mağdur oldum. Bu duruma Amazon un önceden tedbir alıp siparişi kabul etmemesi gerekirdi. Siparişi kabul ettiyse, çağrı merkezi de bunu doğruladıysa mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Siparişimin ivedi olarak işleme alınmasını talep ediyorum.

15 Ağustos 2024 23:27

Aldığım ürün Amazon Germany den gelecekti

14 Aralık 2023 09:32
Amazon.com.tr 24 Gündür Teslim Edemediği Siparişimi 2 Kere İptal Etti.

Prime Siparişim İptal Edildi Hesabım Bloke Oldu Mağduriyetim Giderilmiyor

Bilal
18 Ağustos 2025 20:24
prime-siparisim-iptal-edildi-hesabim-bloke-oldu-magduriyetim-giderilmiyor-3.jpg
prime-siparisim-iptal-edildi-hesabim-bloke-oldu-magduriyetim-giderilmiyor-2.jpg
prime-siparisim-iptal-edildi-hesabim-bloke-oldu-magduriyetim-giderilmiyor-1.jpg
Davut sonuçtan hiç memnun değil

Davut
19 Haziran 2024 13:02

Emrah
05 Eylül 2024 01:13
Amazon Günlerdir Para İademi Yapmıyor
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Sinan
06 Temmuz 2024 21:27