Amazon Prime Teslimat Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

Amazon Prime Teslimat Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı
24 Aralık 2024 22:06

Aradığım ürünü Amazon üzerinden gördüğümde aciliyetim olduğu için aynı gün teslimat seçeneği bulunduğundan, ilk defa Amazon uygulamasını denemek ve değerlendirmek için ürünü sipariş verdim. Prime üyeliği almak istediğim ve bir günlük ücretsiz deneme olduğunu gördüm ve aldım. Ürünün siparişini geçtim ve bugün (24.12.2024 tarihinde) tarafıma iletilmesi gerekirken, kargo firması tarafından ürünün ertesi gün teslim edileceği mesajını (saat 18:52'de) aldım. Amazon'dan ürünün durumunu kontrol ettiğimde "Müşteri kargo için bir teslimat randevusu istedi. Paket, istenen zaman diliminde teslim edilecek." ibaresini gördüm ve hemen konunun aciliyeti olduğunu bildirdim ve isteği ben yapmadığıma dair bildirimde bulunup kargo firmasında kayıt açtım. Ortalama 1 saat bekledikten sonra geri dönüş olmadığı için Amazon müşteri temsilcisi ile canlı sohbette konuştum ve durumu anlattım. Böyle bir randevu kaydı oluşturmadığımı, ilk defa Amazon Prime'ı denediğimi ve bu durumun hoş bulunmadığını, kargomun bugün teslimatı için önemli olduğunu ve aciliyetim olduğu için Amazon'u tercih ettiğimi belirtmeme rağmen, müşteri temsilcisi kargo firması ile konuşup adresimi güncelleyeceğini belirtti. 2-3 defa konuyu dile getirmeme rağmen adresimi alarak ev adresimi ve teslimat tarihimi güncellemiştir ve üstelik isterseniz anasayfadan Amazon Prime üyeliğini iptal edebilirsiniz diyerek müşteri odaklı olmadığını göstermiştir. Ben burada bana yapılan bir haksızlık olduğunu düşünmekteyim. Müşteri hizmetleri bizim için değil kargo firması için kurulmuş sanırım. Bu durum Amazon'un Prime almamız gerekmediğini, istediği zaman kargocuların teslimat tarihini değiştirebildiğini göstermektedir.
Sipariş No 405-2513219-4616347
Emre G*****.

Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
12 Temmuz 2024 17:15
Amazon Prime Aynı Gün Kapında Değil
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Sinan
06 Temmuz 2024 21:27
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
15 Haziran 2024 15:10