Albert Genau Sistemleri Hakkında
Albert Genau Sistemleri; Işıldak İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi olarak aslında 1992 yılından beri çeşitli alanlarda faaliyet göstermektedir. Albert Genau markasıyla ilk olarak 2002 yılında hizmet vermeye başlayan firma, ilk hizmetini balkon/cephe camlama alanında vermeye başlamıştır. Bu sektörün önemli yatırımcılarından biri olan marka, müşteri beklentisini ve kalitesini yeniden tanımlayarak faaliyetlerini bu perspektifte gerçekleştirmeye özen göstermiştir.
Sektördeki konumunu her geçen gün güçlendiren Albert Genau markası, İstanbul’da ilk balkon camlama üretim merkezini açmıştır. Ayrıca balkon camlama üretici bayilik konusunda da ilk adımı atan Albert Genau sektördeki pek çok başarılı ilke imza atmıştır. Albert Genau markası altında bulunan ürünler, üretici bayilik yapısı mantığına dayalı iş modeliyle 33 farklı ülkede 100’ü aşkın üretici bayi aracılığıyla pazara sunulmaktadır. Albert Genau; geniş ürün yelpazesi, cephe ve balkon camlama sistemleri, alüminyum pencere sistemleri, çelik ve otomatik kapılar, yangın dayanımlı kapılar gibi ürünleri yapı sektöründe yoğun talep görmektedir.
Albert Genau Cam & Diğer Hizmetleri
Albert Genau eviniz, iş yeriniz ya da yaptırmakta olduğunuz inşaat halindeki yapınız için kaliteli ürün portföyünü sizlerle buluşturmaktadır. Albert Genau cam balkon, katlanır cam sistemleri, sürme cam balkon sistemleri, giyotin cam sistemleri, hareketli cam sistemleri, küpeşte sistemleri, pergola tente sistemleri, pencere sistemleri gibi ürünler markanın sunmuş olduğu hizmetler arasında yer almaktadır. Hem görsel hem de fonksiyonellik açısından başarılı ürünler ortaya koyan Albert Genau, yalıtım konusunda da en üst düzey kalitede cam balkon yalıtımını sizlerle buluşturmaktadır.
Albert Genau cam balkon hizmetlerinden faydalanarak siz de 4 mevsim balkon keyfi yaşayabilirsiniz. Üstelik Albert Genau ısıcamlı cam balkon sistemleri, 5 kata varan yalıtım vadetmektedir. Bu da balkonunuzun kışın soğuk havaya karşı korumalı olmasının yanı sıra yazın sıcak havalarda da sıcağa karşı yalıtım yapacağı anlamını da taşıyor. Bu sayede yazları normale göre daha serin bir balkon keyfi sürebilirsiniz. Albert Genau cam balkonun yanı sıra diğer ürünleri ve detaylarını da Albert Genau bayilerinden öğrenebilirsiniz.
Albert Genau İletişim Kanalları
Albert Genau Sistemleri ile ilgili detaylı bilgi almak, Albert Genau ürünlerinden satın almak ve sahip olduğunu Albert Genau marka ürün ile ilgili soru sormak isterseniz markanın iletişim bilgilerini kullanarak iletişime geçebilirsiniz. Albert Genau iletişim kanalları arasında; bayileri ziyaret etme, web sitesinde yer alan iletişim formunu doldurma, “Alo Cambalkon” hattını arama, destek e-posta adresine mail gönderme ya da Albert Genau Balkon Camlama Sistemleri iletişim numarasını arama seçenekleri yer almaktadır. Albert Genau cam balkon ve diğer ürünlerini kullanan kullanıcıların yorumlarını okumak için ise sayfamıza göz atabilirsiniz. Ayrıca arzu ederseniz siz de Albert Genau yorumlar ve şikayetlerinizi sayfamız üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.