Alime sonuçtan hiç memnun değil

A101'den Aldığım Elektronik Ürünü İade Edemiyorum!

Alime
20 Ekim 2024 17:52

Merhabalar, A101 internet uygulaması üzerinden abone olmadan Arzum Okka Türk kahvesi makinesi sipariş ettim. Ürün sorunsuz geldi ancak dıştaki koruyucu kutuyu açıp ürüne baktığımda, ürünün çok basit erit plastikten bir ürün olduğunu gördüm. Bu haliyle ürünü hiç beğenmedim. Ürünün muadili veya örneği herhangi bir mağazada olmadığı için daha önceden kontrol etme imkanımız da yoktu. Müşteri hizmetlerini aradım, 14 gün içerisinde Tüketici Hakları Kanunu gereği iade edebilmemiz için müşteri hizmetleri ile yaptığımız görüşmede elektronik ürünleri kesinlikle iade almadıklarını söylediler. Kutusu açıldığı için almadıklarını söylediler. Ürünü açıp bakabilmemiz için mecburen kutusunu açmamız lazım, haliyle içi görünmeyen karton kutuda geliyor. Ürünler durumu izah ettim ancak kesinlikle elektronik ürünleri iade almayacaklarını, sadece kullanıldığında arıza çıkması durumunda ilgili servisin değişim isteyebileceğini söylediler. A101 gibi büyük bir mağazacılık zincirinde satılan hiçbir elektronik ürünün geri iade edilemeyeceği müşteri hizmetleri tarafından şahsıma bildirildi. Bu haliyle hem ciddi bir hayal kırıklığına uğradım hem de bütün kullanıcıları, bütün tüketicileri bilgilendirmek isterim. Bu haliyle sorunumun çözülmesini talep ediyorum. Saygılarımla.

Oktay sonuçtan hiç memnun değil

Oktay
26 Mayıs 2024 09:36
A101 Market Bozuk Ürün Satıp Ürünün Değişim Ya Da İadesini Yapmıyor
A101 Market Bozuk Ürün Satıp Ürünün Değişim Ya Da İadesini Yapmıyor
Metehan sonuçtan hiç memnun değil

Metehan
21 Eylül 2023 17:46

Salih
20 Ekim 2024 01:52
Kullanılmış Ürün Ve İade Sorunları
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Kahve Makinesi İadesinde Mağaza Ve Garanti Sürecinde Yaşanan Sorun

Ezgi