Burçin sonuçtan hiç memnun değil

Burçin
25 Eylül 2024 10:30

A101 ekstradan 3124060800756969 numaralı siparişimde 8 Haziran tarihinde orijinal olduğunu düşünüp aldığım Crocs terlikler 1,5 ay gibi kısa bir sürede arkadaki Crocs etiketinden yırtılmıştır. Bir sezon bile giyilemedi. Çok daha uyguna aldığımız marka olmayan terlikleri bile daha uzun süre giyiyoruz. Bunun üzerine 15 -19Ağustos gibi şikayet bildirimi açtırıp çözüm üretmelerini istedim. Terlikleri incelemek için bile istemeden hiçbir şekilde görmeden bana ancak Eylül ayının sonunda dönüp, görmedikleri ürüne istinaden kullanıcı kaynaklı olduğunu ve para iadesi yapamayacaklarını belirtmişler. A101 den daha önce de farklı ürünler aldım ama maalesef ki satış sonrası hizmetlerde hiçbir şekilde yardımcı olunmuyor ve ürünlerin arkasında durmuyorlar. Sayin yetkili acilen bir çözüm üretmenizi rica ederim. Aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Terliklerin görseli aşağıdadır.

Burçin
16 Ekim 2024 17:25

Şikayet var ekibine ck teşekkür ederim 💐 iyi ki varlar. Şikayetim sayelerinde firmaya ulaştı ancak firma bana şikayetime istinaden dönmedi. Yani satış sonrası garanti ya da müşteri memnuniyeti yok. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurunca hiç bekletmeden bana ulaştılar ve sonuca istinaden iademi aldım. Ama bir ürün alacağım zaman karar verirken hep şikayet vara bakar ve ona göre satın alırım. Bu noktada şikayet var sitesinden ck memnunum ve size de ürün almadan buraya bakmanızı tavsiye ederim

Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
27 Ağustos 2024 13:30
A101 Crocs Terliklerin Arkasında Durmuyor
Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

Tuncay
18 Temmuz 12:20