Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Meltem
13 Kasım 2024 16:48

22.06.2024 tarihinde A101 Ekstra üzerinden online alışveriş ile orijinal olduğuna güvenerek 4 adet New Balance erkek ayakkabı satın aldık. 2 ay sonra ayakkabının bir tanesi ön yanlardan açıldı, bildiğiniz delik oluştu. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim, talep oluşturdum. Mail ile ayakkabıda oluşan hasarın resimlerini istediler, ben de gönderdim. Bir süre sonra mailime, oluşan sorunun müşteri kullanım kaynaklı olduğunu bildiren bir mail ile cevap verdiler. Şimdi sevgili A101 yetkililerine soruyorum, bir ayakkabı 2 ayda nasıl kullanılabilir de hasar oluşabilir? Benim eşim öğretmen, spor ayakkabıları sadece hafta sonları kullanabiliyor. Bu şekilde bir kullanımla 2 ayda deforme olan bir ayakkabının orijinalliğinden de şüphe duymaya başladık. Daha önce de defalarca New Balance marka ayakkabı kullanan eşim, ilk defa 2 aylık sürede bu tür bir sorun yaşadı ve A101 kullanıcı hatası diye baştan savma bir yanıt veriyor. Ayakkabıyı görmeden, sadece fotoğraf ile kullanım hatası olduğu kanaatine nasıl vardılar merak ediyorum ve yüksek fiyata aldığımız ürün ile ilgili yaşadığımız mağduriyetin çözülmesini istiyorum. Faturam mevcut, daha taksiti bitmeyen yüksek fiyatlı bir ürünün kısa sürede çöp olması kabul edilir bir durum değil, lütfen ilgilenin New Balance.

Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Meltem
13 Kasım 2024 15:07
A101'den Alınan Ayakkabıda Kalite Sorunu
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

A101'den Alınan New Balance Ayakkabı 4 Ayda Deforme Oldu, Mağduriyetim Giderilmiyor

Yasin
18 Haziran 2025 19:08
Levent sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan New Balance Ayakkabıda Kısa Sürede Açılma Ve Garanti Kapsamında Destek Alamama

Levent
01 Eylül 2025 11:13
yeni-alinan-new-balance-ayakkabida-kisa-surede-acilma-ve-garanti-kapsaminda-destek-alamama-5.pdf
Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Neslihan
24 Temmuz 2024 15:18
A101 New Balance Ayakkabı Garanti Sorunu
Dayk sonuçtan hiç memnun değil

Dayk
24 Temmuz 2024 12:45