A101 Vip Ahmet Junior Mop Seti İmalat Hatalı!

Hikmet
20 Temmuz 2023 11:26

A101 mağazanızdan Vip Ahmet Junior mop seti aldım. Belirttiğim ürünü açtığımda kapağı imalat hatası sebebiyle yamuk olduğu ve kapağı oturmadığını tespit ettim. Babam hastaneye kaldırıldığı için ürünü 1 ay sonra mağazaya fişi ve kutusu ile beraber kullanılmamış bir şekilde götürdüğümde iade koşul süresini sağlamadığını söylediler. Ürün değişikliği veya iade isteğimi kabul etmemişlerdir. Bunun üzerine A101 müşteri hizmetlerinden durumuma istinaden şikayet talebi oluşturdum. Bana sorununla ilgili telefonla geri dönüş yapılacağı söylendi, 1 aydan sonra dönüş yapılmadı. Tekrar aradığımda şikayet talebinin aciliyeti hakkında mesaj bırakıldığı söylendi ve geri dönüş yapılacağı belirtildi. 2 ay geçtikten sonra mağazaya gittiğimde benim ürünümden geldiğini fark ettim ve mağaza yetkilisi ile görüştüğümde A101 tarafından bize geri dönüş olmadığı için talebimi yine reddettiler. A101 müşteri hizmetlerini bu durumdan dolayı tekrar aradım fakat yine sadece talep oluşturduklarını çok sıra olduğu için taleplere sıra sıra cevap verildiğini söylediler. A101 markasının 3 aylık bir süre zarfında basit bir işlem için bizi çok bekletmiştir. Ürünümüzün iadesini istiyoruz.

Özge sonuçtan hiç memnun değil

Özge
22 Temmuz 2023 17:38
Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Filiz
02 Eylül 2024 09:26
İlknur sonuçtan hiç memnun değil

İlknur
04 Ekim 2024 18:57
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Emrah
08 Temmuz 2024 13:07
Didem sonuçtan hiç memnun değil

Didem
12 Şubat 2024 13:55