Doğan sonuçtan hiç memnun değil

A101 Samsun Gazi Caddesi Mağazası

Doğan
21 Eylül 2024 20:26

20/09/2024 tarihinde Samsun Duruşehir mağazanızdan nakit ödeme ile Piranha marka klavye mouse seti aldım. Ürünü açtığımda, üründe C tuşunun düzgün basmadığını fark ettim. Bu sebeple ertesi gün, 21/09/2024 tarihinde ürünü iade etmek için iş yerime yakın olan Samsun Gazi Caddesi A101 şubesine saat 09:30 sularında götürdüm. Kasiyer arkadaş, ürünü iade alabileceğini fakat şu anda kasasında para olmadığını, iade için 12:00 civarlarında gelmemi söyledi ve ürünü benden aldı. Kasanın arkasına koydu. Ben de tekrar 13:30 civarlarında gittiğimde, ürünün fişine bakıp kasada bazı işlemler yapmaya çalıştı. Olmadı deyip bana 18:00 civarlarında gelmemi söyledi. O saatten sonra kesin iade olacağını belirtti. Ben de 18:45 civarlarında ürünü iade için tekrar A101 Gazi Caddesi Samsun mağazasına gittiğimde, kasiyer arkadaş T***** Bey diye bir müdürünü aradı ve ürünün iade olmayacağını söyledi. Kendilerine ürünün nakit ödeme ile alındığı için bütün A101 mağazalarına iade edilebileceğini belirtmeme ve şikayet edeceğimi söylememe rağmen, bana 'şikayet edebilirsiniz' dendi ve ürünü bana geri verip 'hangi mağazadan aldıysanız oraya iade ediniz' dendi. Sonuç olarak, böylesine büyük bir market zincirinden alınan bir ürünü aynı marka altında herhangi bir şubesine neden iade edemiyorum? Şayet edebiliyorsam, neden Samsun Gazi Caddesi mağazası bu ürünü benden iade almıyor ve beni boş yere 3-4 kez mağazaya git-gel yaptırıyor? Yetkililerin müdahale etmesini ve tarafıma dönüş yapılmasını talep ediyorum.

Beyzanur
11 Mart 15:17

A101'den Küflü Sucuk İade Reddi Ve Sağlık Endişesi

Leyla
04 Ocak 20:49
A101'den Küflü Sucuk İade Reddi Ve Sağlık Endişesi
Berna sonuçtan hiç memnun değil

Berna
14 Mart 12:56