Ökkeş sonucu yetersiz buldu

A101 Mağaza Müdürü Ve Eleman Şikayet

Ökkeş
30 Ekim 2023 11:37

Merhaba 29.10 2023 saat 17.49'da Kahramanmaraş Şehit Abdullah Çavuş Mahallesi'indeki mağaza kodu 71 27 olan mağazanızı ziyaret ettim. Mağazanızdan mantı, makarna, tavuk bonfile ve sıvı yağ aldım. Ödeme yapmak için kasa noktasına geldiğimde kasiyerin, baş harfi b olan bayan elemanın kasa noktasında telefon ile görüşmekte olduğunu ve karşı kasadaki sonradan öğrendiğim mağaza müdürü E******* Bey'e şifre verdiğini duydum ve şahit oldum. Başka bir A101 mağazasında çalışan arkadaşıma durumu izah ettiğimde, şifre verdiğini ve bu şifrenin A101 Hadi uygulamasından prim kazanmak için kullanıldığını öğrendim. Bu durumun müşteriden habersiz ve yasak olduğunu belirtti. Şikayetim söz konusu kasa personeli olan bayan arkadaşın mantıyı iki kez geçtiği ve azarlayıcı bir şekilde bana tepki gösterdiği şeklindedir. Saat 17.51'de işlemimi tamamlayıp mağazadan ayrılırken, kasadaki bayan arkadaşın arkamdan hakaretler ve laf atmaları duydum. Tekrar mağazaya girdiğimde, mağazanın giriş ve çıkış kapılarının tamamen açık olduğunu ve müşterilerin rahatlıkla içeri girip çıktığını fark ettim. Kasiyer arkadaşın yanına tekrar gittiğimde, neden arkamdan laf attığını sordum ancak ses çıkmadı. Mağaza yetkilisini çağırmasını istedim. Karşıdaki kasadaki E******* Bey mağaza yetkilisine durumu anlattım ve müşteri önceliği olduğunu ve telefon görüşmesinin bırakılıp müşteriyle ilgilenilmesi gerektiğini belirttim. Ancak E******* Bey, benim müdür olduğunu ve karışılamayacağını söyleyerek tepki gösterdi. Mağaza müdürü E******* Bey, el kol yaparak üzerime yürüdü. Ben de gerekli yerlere şikayet edeceğimi belirttim ve tehdit olarak bölge müdürünün telefonunu verebileceğimi söyledim. Mağazada kasada bulunan bayan arkadaş ve mağaza müdürünün A101 Hadi üzerinden kazandığı primlerin yanlış olduğunu ve gereğinin yapılmasını tekrar arz ediyorum.

Nagihan sonuçtan hiç memnun değil

Nagihan
20 Aralık 2023 20:13

Orkun
25 Ağustos 2024 21:39
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Ercan
16 Kasım 2023 19:26

Burcu
18 Haziran 2023 16:35
A101 Şirketi Çalışanlarının Müşteriye Daimi Kötü Muamelesi.
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
12 Aralık 2023 16:19