Gürkan sonuçtan hiç memnun değil

Gürkan
07 Haziran 2024 14:12

06.06.2024 tarihinde Kiwi marka buharlı temizleyici satın aldım. Bu arada ürünü Göztepe'den aldım, ben Kozyatağı'nda ikamet ediyorum. Bana yakın olan şubelerde yoktu. Ürün anlatıldığı gibi değildi. Farklı bir A101 mağazasına iade etmek istedim. Fakat ürünü iade alamadıklarını söylediler. Aldığım yere iade edebilirmişim sadece. Müşteri hizmetlerini aradım, fiş ve fatura olduğu takdirde Türkiye geneli bütün A101'lere iade etme hakkınız var dediler, lakin dedikleri gibi olmadı, kimse iade almıyor. Tekrar müşteri hizmetlerini aradım, yine iade edebilirsiniz diyorlar. Almadıklarını söyledim, bu sefer tutanak tutalım, dilekçe oluşturalım dediler ama sıraya göre ne zaman dönüş yapacaklarını bilmediklerini söylediler. Bu çok uzun zaman da alabilir dediler. Normalde her sistemin belirli bir günü vardır. Mesela bir şeyi garantiye verirsiniz, size 20 iş günü içerisinde hallolacak derler ama bir şekilde gün verirler. A101 müşteri hizmetleri kesinlikle buna cevap veremiyor, onların da bilgisi yokmuş. Ayrıca dilekçe de versem, rapor da tuttursam her halükarda olumluydu olumsuz bunu benim iade etmek durumunda olduğumu söylediler. Uzun lafın kısası, hiçbir şekilde net değiller. Yardımcı olamıyorlar. Bir sürü zincir market var, hepsinde yıllardır alışveriş yapıyorum, ufak tefek iadelerim oluyor ki hiçbirinde de en ufak sıkıntı yaşamıyorum ama A101'de her seferinde bir sıkıntı yaşıyorum. Sistemleri net değil ve çalışanlarının birbirlerinden, kurallarından haberi yok ve hiçbir şey net olarak cevap veremiyorlar.

profile profile

Gülay sonuçtan hiç memnun değil

A101 İade Ödememi 1 Ayı Geçti Hala Gerçekleştirmedi.

Gülay
12 Eylül 2024 22:42
İrem sonuçtan çok memnun

İrem
21 Ekim 2024 18:49
"Sorunum hal oldu teşekkür ederim"
Serpil sonuçtan hiç memnun değil

Buharlı Temizleyici İade Ve Servis Sürecinde Yaşanan Sorunlar

Serpil
28 Mayıs 2025 17:59

Nur
29 Kasım 2023 18:44
Nilay sonuçtan hiç memnun değil

Nilay
13 Ağustos 2025 22:25