Medet sonuçtan hiç memnun değil

A101-Evdemo Mobilya-Remaks Mobilya Ellerinize Sağlık Harikasınız (! )

02 Eylül 2024 23:10

A101 extra üzerinden 3 çeşit mobilya sipariş ettik birisi aynalı banyo dolabı, diğer ikisi çok amaçlı dolaptı. Aynalı dolabımızın aynası kırık çıktı iade etmek istiyoruz ama ürün bize MNG Kargo tarafından cumartesi teslim edilmesine rağmen hala A101 in sitesinde sipariş kargoda görünüyor ve iade talebi oluşturamıyoruz. Mobilyanın firmasını olan remaks mobilya'yı yani I***** A*****'ı aradık -kargo üstündeki gönderen numarasını- o açmadı. Sonra A101 müşteri hizmetlerini aradım. Upuzun bir beklemeden, uğraştan sonra ulaştım ve cidden upuzun bir bekleme. Beklediğim süre boyunca remaks mobilya'yı araştırdım. Gördüğüm ve anladığım kadarıyla bunlar bizim ki gibi arızlı ürünleri değişim için alıyorlar ve göndermiyorlar. Ürünü göndermedikleri gibi iade de yapmıyorlar, birçok kişi bundan şikayetçi. Neyse A101 müşteri temsilcisine en sonunda ulaştım ve bana dediler ki ''biz en kısa sürede teslim edildi diye güncelleyeceğiz'' ama pazartesi oldu hala güncellenmedi. Yani bir ürünün durumunu cumartesiden pazartesiye kadar nasıl güncelleyemediniz? Bence bu 3 günlük bir iş değil iki dakikada da olabilir. Hadi diyelim ki MNG Kargo'nun teslimatları gün sonu haber veriyor, pazar oldu e hadi diyelim ki pazar hafta sonu tatil cart curt, pazartesi oldu ve hala iade talebi oluşturamıyorum hani pazartesi de bir zahmet işinizin başına geçin. Pazartesi sabah saat 10 gibi yine aradım galiba dünyayı kurtarmakla meşguller 14 dakika bekledim. Müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum bir türlü 3 gündür düzeltemediniz siz dalga mı geçiyorsunuz ve aldığımız çok amaçlı dolapların biri elimize bugün (pazartesi) ulaştı. Buradan evdemo mobilya'ya da sevgiler. Biz beyaz sipariş ettik. A101 de ürünün görsellerinde herhangi bir kahverengi tahta yok -iyice inceledim rafları vs hepsi beyaz tahta- ama gelen paketin içinde kahverengi tahtalar var. Sizin amacınız ne yani komik bir şey değil bu. Adamın aklıyla dalga geçiyorsunuz sadece. Ya dalga geçiyorsunuz ya da sizin şebeke olduğunuzu düşünmeye başlayacağım. Bir kargo hatalı olur kahverengi tahtalar var normal bir şey değil ama hadi göz yumalım. Peki ya kırık ayna... Adamı arıyoruz açmıyor, size söylüyoruz ilgilenmiyorsunuz. Artık ''bari efelik bizde kalsın, semeresini yiyelim'' kafasına gireceğim çünkü bu gönderilen ürünlerin değişimi yapılmış bir şekilde gönderileceğinden ya da para iadesi yapılacağından şüpheliyim. Eğer A101 gelip kırık aynalı banyo dolabını ve sözde beyaz olan dolabın para iadesini bizzat kendisi yapacaksa iadesini isteyebilirim.

10 Eylül 2024 11:55

A101 extradan mobilya sipariş ettik. Elimize ulaştı ama aynası kırıktı. İade etmek için iade talebi oluşturmaya çalışıyorum ama 1 haftadır elimde olan ürünü hala kargoya verildi olarak gösteriyorsunuz, teslim edildi diye güncellemedikleri içi iade talebi oluşturamıyorum. Kaç defa aradım sizi tamam tamam deyip geçiştiriyorsunuz, bu kadar zor bir şey olmamalı yani bu kadar bekletilmemin sebebini çok merak ediyorum. Müsait olduğum ilk zamanda Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

03 Eylül 2024 11:52

Diğer dolabı da kaç gün oldu kargoya vermemişsiniz 3. Hayal kırıklığı olmadan iptal ettirdim mümkünse ivedilikle kabul edin iadeyi

04 Eylül 2024 14:45

Yani 4 gün geçti alalı hala kargonun statüsü değişmedi. Şu dolaplara yaptığım harcamaların bir mislini de akıl sağlığımla ödüyorum :d

Yaren
02 Eylül 2024 14:51
A-101 Ekstra Eksik Ürün Gönderdi Ve Hepsini Teslim Edildi Gösteriliyor.
A-101 Ekstra Eksik Ürün Gönderdi Ve Hepsini Teslim Edildi Gösteriliyor.

Giray
24 Mart 2025 00:56
Kırık Dolap Ve Yanlış İade Kodu Sorunu
Kırık Dolap Ve Yanlış İade Kodu Sorunu
Şevket sonuçtan hiç memnun değil

Şevket
28 Eylül 2023 09:19

Fatma
17 Ağustos 2024 15:01
A101 Mağaza Dan Aldığım Ürün İade Edemiyorum

Merve
28 Temmuz 2025 20:01
Eksik Parçalı Dolap Ve İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar Nedeniyle Mağduriyet
eksik-parcali-dolap-ve-iade-surecinde-yasanan-sorunlar-nedeniyle-magduriyet-4.jpg

A101 Kategorileri