Ege sonuçtan hiç memnun değil

A101 Ekstra Garantisiz Ürün Satıyor!

A101 Ekstra Garantisiz Ürün Satıyor!
26 Ağustos 2024 18:00

19.09.2023 tarihinde 1398369751654604 sipariş numaralı A101-Ekstra'dan Xiaomi Mi Watch model bir akıllı saat satın almıştım. Şu an saatim bozuldu, normalde 2 hafta şarjı giden saatin 1 gün bile şarjı gitmiyor. Normalde Xiaomi marka ürünlerin servis hizmetini Genpa'nın verdiğini bildiğimden saati oraya götürdüm ancak seri numarasından kontrol ettiklerinde ürünün 'Türkiye garantili değil ithalatçı garantili' olduğunu, bu nedenle satın aldığım yerle görüşmemi söylediler. A101 marketleri online alışveriş olduğu için bu konuda bir şey yapamayacaklarını ilettiler. A101 çağrı merkezi her aradığımda sistemde iyileştirme var diyerek siparişime ulaşamadığını, bu nedenle servis bilgisi iletemediklerini, ilerleyen saatlerde tekrar aramamı söylüyor. Yaklaşık 2 haftadır her gün arıyorum veya canlı destekten yazıyorum, 2 haftadır her zaman sistemde güncelleme var, ilerleyen saatlerde tekrar yazın cevabını alıyorum. Benim garantimin bitmesine 1-2 hafta kalmış olsa geçmiş olsun. Şu an Türkiye'nin en büyük zincir marketlerinden satın aldığım cihazım arızalandı ve garanti kapsamında bu ürünü nereye götürmem gerektiğine dair muhatap bulamıyorum. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurumu yaptım, firma savunması bekleniyor. Firma o kadar umursamaz ki kimsenin ilgileneceğini düşünmüyorum. 1.899 TL'ye aldığım akıllı saat çöp oldu.

02 Temmuz 2025 17:47

Sorumsuz A101 firması Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurana kadar bana hiçbir dönüş yapmadı bu şikayeti de dikkate almadılar ancak şükürler olsun ki Tüketici Hakem Heyeti beni haklı buldu ve firmaya ürün değişimi yapılması kararını aldı, bu karar sonrası mail üzerinden zahmet edip tarafımla iletişime geçtiler elimdeki ürünü kargo ile kendilerine gönderdim onlarda yenisini bana kargoladılar, A101 yalnızca market alışverişi için olmalı.

Ersin
01 Aralık 2023 13:05

Muhammed
16 Aralık 2023 12:42
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2023 10:35
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
02 Şubat 2024 10:30
A101 Xiaomi Garantisiz Ürün Satışı
Gülhan sonuçtan hiç memnun değil

Gülhan
04 Ağustos 2023 22:21