A101 Bozuk Ürün Satışı Ve Mağaza Sorumlusunun Kaba Davranışları

Sefa
25 Nisan 2024 20:00

Manisa Avni Gemicioğlu Caddesi üzerinde bulunan A101 mağazasından (A101 Salı Pazarı) bugün satın alınan Erbaseafood markalı Uskumru Fileto'nun bozuk olduğu anlaşıldığı için mağazaya gidilerek iade talebinde bulunulmuştur. Ancak mağaza yetkilileri, ürünün kendi mağazalarında satılmadığını iddia ederek annem için polis çağırılmasını talep etmişlerdir. Bunun üzerine yaşlı kadın yarım saat boyunca mağaza önünde bekletilmiş, ancak herhangi bir polis çağrılmamıştır. Küflü ve kötü kokan balık satılmasının yanı sıra mağazadaki müşteriye karşı takınılan tutum kabul edilemez düzeydedir. Manisa Zabıtası'nı da olay yerine çağırarak mağaza yetkililerinin yanlış beyanda bulunduklarını kanıtladım. Sayın mağaza sorumlusu H****** Bey, dolapta yer alan alttaki ürünlerin mağazaya ait olmadığını, yalnızca üstteki ürünlerin satıldığını ifade etmiş ve 'mağazama ait değil' denilen ürünleri zabıta eşliğinde derin dondurucudan çıkararak göstermiştir. Mağaza sorumlusu, zabıtaların huzurunda beni yüksek sesle azarlayarak mağazadan uzaklaştırmış ve zabıtalar da bu davranışı için kendisini uyarmıştır. A101'in kalite standartlarına uymayan bu tür davranışlar kolluk kuvvetleri tarafından da eleştirilmiştir. Ekte, mağazalarına ait olmayan ürünün ve ait olduğu derin dondurucunun görüntüsünü içeren videoyu ekledim.

Hasan
25 Nisan 2024 20:49
Ceyda sonuçtan hiç memnun değil

Ceyda
14 Şubat 2025 23:48
A101 Mağazasında Küflü Ton Balığı Ve Saygısız Müdür
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Kadir
24 Eylül 2023 10:24
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
04 Eylül 2025 20:02