Onur sonuçtan hiç memnun değil

A101 Belediye Evleri Şubesi Alışveriş Deneyimi

23 Eylül 2023 17:14

A101 belediye evleri şubenizden az önce alışveriş yaptım. Ürün fiyatı Köfteci Ramiz etikette 175 TL yazıyordu. Kasada 195 geçti. Bende değiştireceğim bu fiyat değildi dedim gittim başka köfte kombinet aldım etiket fiyatı 96,75 yazıyordu.

Kasaya geldim benimle dalga geçer gibi fiyata iyi baktınız mı dedi. Evet baktım 96,75 dedim bana hayır 108 TL dedi. Bende tüketici hakkım bu sefer istediğim fiyattan alabilirim dedim boş boş suratıma baktı ve bir işlem yapmadı. Bende gidip etiketi getirdim o esnada sırtımı demire vurdum ses çıktı mağazanın içinde boş gezinen Yurtiçi kargocu ne oluyor ya diye bağırarak kasaya geldi.

Ben etiketi alıp kasaya götürdüm. Sonra beni tersleyerek konuşmaya başladı. Ben neden uğraşıyorum dediğimde de verdim ya para üstünü dedi. Ben böyle mağaza düzensizliği görmedim ne etiketler doğru, ne kasada yardımcı oluyorlar, hem de mağaza içerisinde d**** hanım sanırım mağaza müdürü, Yurtiçi Kargo tişörtlü çalışan ve kasadaki a**** isimle çalışanınız yılbaşında prim yazmazlarsa çıkarım kıyamet kopar başlarım böyle mağaza düzeninden diye tüm müşterilerin önünde söyleniyorlar.

Ben sakince alışveriş yaparken mağaza içi boş muhabbetlerini çekmek zorunda mıyım? Sürekli mutsuz şikayetçi ve müşterilere mağaza sahibi gibi davranıyorlar. Ben bunu burada asla bırakmayacağım CİMER ve Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim. Yemin ederim dava bile açacağım.

23 Eylül 2023 16:59

Ve ayrıca çalışanlarınızın mağaza içinde dedikodusu bölge müdürünüzün bu ekibi dağıtacağım demesine kadar her türlü çekiştirme mağaza içinde yapılıyor ben dışarıdan bir insan olarak bunu duyuyorum ve bu tip çalışanlarla firma adınızı lekelemeye devam edin. Olay saati 16.00 ve 16:40 arası.

25 Eylül 2023 10:30

Hiçbir şekilde geri dönüş yapmayan A101 firması ve ekibi belediye evleri 84206 sk. Taki mağazanızda sorumsuz ve firmanız hakkında sesli ve müşterilerin önünde hala dedikodunuz ve iş yerinin özeli konuşulmakta ve bu süre zarfında yine müşteri umurlarında değil mağaza rezil ve düzensiz durumda ve etiketler hala ve hala güncel olmayan fiyat etiketleriyle dolu. Çektiğim video ile birlikte aldığım hizmet kalitesizliği ve müşteriyi etiketle yanlış bilgilendirmeden Çukurova Kaymakamlığı Tüketici Hakları Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunacağım.

Şehnaz sonuçtan hiç memnun değil

Şehnaz
09 Ağustos 2024 17:14

Bahar
03 Kasım 2023 22:00
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Burcu
21 Eylül 2024 16:18

Selin
14 Ocak 2025 21:23
Kadıköy A101 Mağazasında Fiyat Tutarsızlığı Ve Müdür Davranışı
Yılmaz sonuçtan hiç memnun değil

Yılmaz
29 Eylül 2023 22:00