Emine sonuçtan hiç memnun değil

A101 7 Ocak Osmaniye Şube

Emine
07 Ağustos 2024 19:31

Merhaba,
Osmaniye de ikamet etmekteyim. Osmaniye 7 Ocak şubenizle ilgili şikayet kaydı oluşturmak istiyorum. Yolumun üzerinde olduğu için kullandığım bir şube zorunda kalmadıkça gitmemeye çalışıyorum çünkü gördüğüm en pis ve çok kötü kokan bir şube sanırım çürümüş sebze meyve kokusu sinmiş artık şubeye. Çok dağınık ayrıca çalışanlarınız kurumsal firmaya yakışır nitelikte asla değil müşteri yanında bile çok laubali konuşmaları var. Bugün bir alis veriş için girdiğimde raftan aldığım ürünü satamayacaklarını belirttiler satışı olmayan ürünün rafta olmaması gerektiğini söyledim bizle alakalı değil denildi. İsmini sordum hanım efendiye söylemeyeceğim belirtti yaka kartının olmadığını ve şikayet için isimini sordum söylemek zorunda olmadığını belirtti. Israrla ürünü almak isteyince 5dk bekletti başka şube ile görüştü ve satışı yapıldığını öğrenince tekrar denedi ve satışı yaptı. A101 olarak kapıda hizmetinizi de kullanıyorum şubelerinizden de alışveriş yapıyorum. Ama böyle bir hizmetle hiç karşılaşmadım. 07.08.2024 saat 18.30 civarı işlem yaptım. Konu hakkında dönüşlerinizi rica ederim.
Saygılarımla,

Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Zehra
23 Eylül 2024 18:59
A101 Şubesinin Yasa Dışı İşlemi
A101 Şubesinin Yasa Dışı İşlemi
Yalçın sonuçtan hiç memnun değil

A101 Market Okunmayan Fiş Verdi

Yalçın
11 Ocak 2024 22:44
A101 Market Okunmayan Fiş Verdi

Maksude
19 Aralık 2023 15:56

Yunus
12 Şubat 2024 17:57
Ay Gıda sonuçtan hiç memnun değil

Ay Gıda
29 Eylül 2024 11:52