Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 2023 11:27

Huobi borsasından N**** S********'na 560.45 USDT (dolar) (tether) gönderdim. N**** S******** benim hesabıma 15900 TL'yi havale ile gönderince işlemi onayladım ve N**** S********'na 560.45 USDT (dolar) (tether) gönderdim. N**** S******** ardından havale ile gönderdiği paranın iadesini isteyip şikayetçi oldu. Bu yüzden hesabıma bloke koyuldu. Koyulan bloğun kaldırılmasını ve tutarın hesabıma acilen geri iadesini istiyorum.

25 Ekim 2023 09:37

Ziraat bankasında su şekilde bir sıkıntı yaşadım huobi global (ulusal yasal bir finans borsası) uygulamasından USDT (tether) sattım karşılığında karşı taraftan para hesabıma gelmesi üzerine bende onay verdim ve para karşı tarafa geçti. Daha sonra hesabıma baktığımda paraya bloke konulduğunu görmem üzerine müşteri hizmetleri aradım ancak bilgi vermeyeceklerini şubeye gitmem gerektiğini söylemeleri üzerine gittim ancak çözümleyici olmadılar daha sonra güvenlik birimi aradı ve banka müşterisinin hesabından paranın gönderildiğini ancak müşterinin bilgisinin bundan dolayı bloke konulduğu söylendi ben ne yapacağımı bilemedim benim dilekçe verip para iadesi yapmam gerektiği söylendi aksi takdirde şüpheli duruma düşeceğimi söylediler. Hatta kripto paranın yasal olmadığını mahkemede yasa dışı bahis oynamakla bir olduğunu söyleyerek dolandırıcıdan yana konuştular Güvenlik yetkilisi dolandırıcıların Numan sinekoğlunu telefonla arayıp dolandırdıklarını söyledi ancak bana eş zamanlı olarak gelen numan sinekoğluna dair dekont var. Bu nasıl mümkün olabilir. Ancak ben de mağdurum ve bu Ziraat Bankası'nın güvenlik açığından kaynaklı oldu ve bununla alakalı mağduriyetim giderilmezse hem tazminat davası açacağım hem de şikayetçi olacağım

24 Ekim 2023 18:31

Ziraat bankasında su şekilde bir sıkıntı yaşadım huobi global (ulusal yasal bir finans borsasi) uygulamasından USDT (tether) sattım karşılığında karşı taraftan para hesabıma gelmesi üzerine bende onay verdim ve para karşı tarafa geçti. Daha sonra hesabıma baktığımda para bloke konulduğunu görmem üzerine müşteri hizmetleri aradım ancak bilgi vermeyeceklerini şubeye gitmem gerektiğini söylemeleri üzerine gittim ancak çözümleyici olmadılar daha sonra güvenlik birimi aradı ve banka müşterisinin hesabından paranın gönderildiğini ancak müşterinin bilgisinin bundan dolayı bloke konulduğu söylendi ben ne yapacağımı bilemedim benim dilekçe verip para iadesi yapmam gerektiği söylendi aksi takdirde şüpheli duruma düşeceğimi söylediler. Hatta kripto paranın yasal olmadığını mahkemede yasa dışı bahis oynamakla bir olduğunu diyerek dolandırıcıdan yana konuştular Güvenlik yetkilisi dolandırıcıların Numan sinekoğlunu telefonla arayıp dolandırdıklarını söyledi ancak bana eş zamanlı olarak gelen numan sinekoğluna dair dekont var. Bu nasıl mümkün olabilir. Ancak ben de mağdurum ve bu Ziraat Bankası'nın güvenlik açığından kaynaklı oldu ve bununla alakalı mağduriyetim giderilmezse hem tazminat davası açacağım hem de şikayetçi olacağım

Ek
24 Ekim 2023 11:27 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Yusuf
Yusuf
24 Ekim 2023 12:36

Otomatik cevap vermeyi lütfen bırakın sorunumu çözün

11 Kasım 2023 00:52

28 Şubat 2025 17:00
Metin sonuçtan hiç memnun değil

12 Nisan 2024 20:10
Emine sonuçtan hiç memnun değil

09 Haziran 2024 03:51
Ziraat Bankası Mobil Şifreme Bloke Koydu!

Ziraat Bankası Kategorileri