Ali sonucu yetersiz buldu

Ziraat Bankası Hayvansal Ve Tarımsal Kredilerle İlgili Şikayetlerim

26 Ekim 2023 16:51

11.10.2023 tarihinde 100 bin TL sübvansiyonlu geleneksel hayvansal üretim işletme kredisi kullanmak istediğimi şubeme ilettim. Bana 80 bin TL'sini sübvansiyonlu geleneksel hayvansal üretim işletme kredisi kullandırıp 20 bin TL'si taksitli tarım destek kredisi %37 değişken faizli kredi kullandırdılar. 24.10.2023'te 20 bin TL değişken faizli krediyi ödedim, fakat bu ödememden sonra bana bilgim dışında Ailem Ziraat güvence sigortası hesabımdan bilgim dışında 1100 TL para kesildi. Aynı zamanda erken kapama komisyonu faizi ödedim. Bu kredilerle Başak kart 3 ayda bir 10 bin TL harcamalı, 100 bin TL limitli ve 10 bin TL nakit avans içeren kart tanımlayıp zorunlu harcama yapmam gerektiğini söylediler. Onayım dışında olan Ailem Ziraat güvence sigortamın iptalini ve bedelinin geri ödenmesini talep ediyorum. Başak kart kullanımının zorunlu kullanımı konusunda ise Başak kart kullanmak istemiyor ve bu kartların iptalini talep ediyorum. Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim. Yoksa Tüketici Hakem Heyeti'ne veya gerekli yerlere bu konuyu arz edeceğim.

26 Ekim 2023 16:51 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Salih sonuçtan hiç memnun değil

22 Mart 2025 23:43

Ziraat Bankası Hayvansal Üretim Kredisi Mağduru

04 Mart 2024 21:51
Erman sonuçtan hiç memnun değil

31 Mayıs 2023 13:35

21 Eylül 2023 12:48