Semiha sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Bankası Bursa Görükle Şubesi'nde İletişim Sorunu Ve Hizmet Eksikliği

Ziraat Bankası Bursa Görükle Şubesi'nde İletişim Sorunu Ve Hizmet Eksikliği
25 Ekim 2024 12:00

Ziraat Bankası Bursa Görükle şubesi 1 ay önce defalarca aramış olmama rağmen kimse cevap vermedi. Şubeye gittim ve hesabımda olan parayı aynı gün içinde çekemeyeceğimi, randevu almam gerektiğini söylediler. Bunun için en az 25 kere aradığım şube cevap vermiş olsaydı, o şekilde yapacaktım. Hesabımda olan parayı çekmedim, 30 gün beklemeden çekersem kesinti yapacaklarını söylediler. Beklemeyi tercih ettim. Yetkiliye arayıp ulaşamadığımı söyledim. Bir dahaki gelişimde direkt paramı çekebilmek için randevu oluşturayım, iki kere gelmek istemiyorum diye belirttim. O da bana 5 tane dahili hat verdi. Bugün arıyorum, hiçbirine ulaşamıyorum. Bursa büyükşehir kocaman bankada 1 kişi bile telefona nasıl olur da cevap vermez. Başka hiçbir bankada böyle bir şey görmedim. İşlemimi tamamladıktan sonra hesabımı kapatıp bir daha kullanmayı düşünmüyorum, Ziraat Bankası'nı.

25 Ekim 2024 12:00 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Semiha
Semiha
25 Ekim 2024 17:12

Mail adresime geri dönüş yapılmış. Benim sorunum şubeye ulaşamamak. Şikayet yazmış olmama rağmen kimse geri dönüş yapmadığı gibi arıyorum hala kimseye ulaşamıyorum. 7 24 yoğunluğunuz olmadığını şubeye geldiğimde görüyorum. Telefon ile bilgi alabileceğim bir konu için defalarca şubeye gideceksem boşuna telefon numaralarının verilmesine gerek yok. 5 tane dahilinden 1 tanesi bile mi müsait olmaz. Şaka gibi bir durum.

15 Mayıs 2025 17:23
Ziraat Bankası'nda Eşit Olmayan İşlem Ve İletişim Sıkıntısı

16 Mayıs 2024 14:54
Ziraat Bankası Bankanın Telefonun Aktarılması Halinde Telefonlara Cevap Vermemesi

18 Eylül 2024 01:24

17 Şubat 2025 17:10