Yemeksepeti Hesabım Ele Geçirildi Ve Güvensizlik Yaşadım

Mücahit
06 Ekim 2024 11:31

Yemeksepeti'nin güvensizliğinden biraz bahsedeceğim. Öncelikle yaklaşık 3-4 aydır Yemek Sepeti hesabımı kullanmıyorum. Bugün, 06/10/2024 de, 00:08 sularında uyumak üzereyken Yemek Sepeti'nden 'siparişiniz iptal edildi' gibi 3-4 mesaj aldım. Hemen uygulamaya girdim ve bir şeyler olduğunu anladım. Bankayı aradım ve uygulamaya girdiğimde yaklaşık 7 iş yerinden absürt rakamlarda siparişler verildiğini gördüm.

Banka sayesinde işlemleri iade ettim ve tüm kartlarımı, banka kredi vb. Hepsini kapattım. Ancak Yemek Sepeti uygulamasından bu kişiler numaramı ve mailimi güncelleyip beni uygulamadan attılar. Yaklaşık 2 saat boyunca Yemek Sepeti'ne ulaşmaya çalıştım. En son gördüğümde Yemek Sepeti cüzdanıma para iadeleri geliyordu. Son gördüğüm tutar 900 küsur tl'ydi ancak hiçbir şekilde Yemek Sepeti'ne ulaşamadım. Tüm siparişlere şikayet bırakmaya çalıştım.

Ayrı ayrı kişiler uygulamadan beni attılar ve şu an hiçbir şekilde uygulamaya giriş yapamıyorum. Yemek Sepeti ödeme yöntemleri ve giriş logları aşırı güvensiz bir uygulamadır. Hala mailime şifre değişikliği mesajları atıyorlar ve hata kodları alıyorum. Bankalar olmasa ve uyuyor olsam, sabah kalktığımda herhalde 300-400 bin TL'lik harcama yapıp iade sağlayacaklardı.

Cüzdanımdaki parayı kendi hesaplarına geçirdilerse de haberim yok. Ben ödemeleri banka yolu ile tamamen kestim ve yaklaşık 5-10 dakika içerisinde tüm kartlarımı kapattım.

09 Ekim 2024 19:14 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba, Size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden dönüş yaptığımızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Yemeksepeti Kullanıcı Çözümleri

İsa sonuçtan hiç memnun değil

25 Şubat 2025 19:22

06 Mayıs 2024 17:47
Osman sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2024 12:24
Yemeksepeti'nde Sipariş Sorunu Ve Para İadesi Çilesi

İbrahim
19 Aralık 2024 17:31
Yemeksepeti'nde Güvenlik Açığı: Kart Bilgilerim İzinsiz Kullanıldı Ve Hesabım Silindi

23 Eylül 2024 13:56

Yemeksepeti Kategorileri