Nazlıgül
30 Aralık 2023 13:59

Yataş Adana Hayal Park şubesine 24.12.2023 tarihinde öğlen 12-13 civarı gittik. 90*200 bir karyolamız olduğunu ve bu boyuttaki pedli yataklara bakmak istediğimizi söyledik. B**** hanım ilgilendi. Tekrar tekrar her gösterdiği ürünün 90*200 olup olmadığını sorduğumuzda biz her ürünümüzü 90*200 boyutunda da üretiyoruz dedi. Fresh sense Pro 90*200 yatak istedik. B**** hanım aciliyeti olup olmadığını sordu. Bu hafta teslim almak isteriz mümkünse dedik ve stoklarına baktıktan sonra 90*200 elimizde var perşembe teslim ederiz dedi. Ancak B**** hanım siparişi bilgisayardan fresh sense Pro 90*190 oluşturuyor. Ardından manuel faturaya wool sense 90*190 yazıyor. Fatura görüntülerini ek olarak paylaşıyorum. Eşimse faturayı kontrol etmeden imza atıyor. Ürün perşembe teslim edildi ve fresh sense 90*190. Sorunu mağazaya ilettiğimizde ise her iki faturayı yanlış oluşturması yetmezmiş gibi bize önerdiği çözüm ise 90*200 ebatlı yatak için fiyat farkı (ki tabii ki ödeyeceğiz) ve değişim için ekstra 300 TL nakliye bedelini bizim karşılamamız. Eşimde bende doktoruz ve faturayı kontrol etmeden imzaladığımız için kendimizi sorguluyor ve kendimize kızıyorken, faturaları yanlış oluşturduğu yetmezmiş gibi, 90*190 dediğimizi iddia eden B**** hanım bir de nakliye bedelini bizden talep edebiliyor. Ben kamera kayıtlarının mümkünse sesli incelenmesini talep ediyorum. Firmanız hata payını kabul etmediği takdirde Yataş ile ilgili bu tecrübemizi her platformda paylaşmayı düşünüyoruz.

21 Şubat 2024 12:14 (Şikayetten 1 ay sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

Cihan
21 Aralık 2023 14:47
Yataş Yanlış Ebatta Yatak Gönderdi
Yataş Yanlış Ebatta Yatak Gönderdi
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Selçuk
08 Aralık 2023 14:23
Yataş İki Ay Sonra Ancak Yanlış Ürün Teslim Etmeyi Başarabildi!
Yataş İki Ay Sonra Ancak Yanlış Ürün Teslim Etmeyi Başarabildi!

Devrim
11 Ekim 2023 12:23
Leyla sonuçtan memnun değil

Leyla
05 Şubat 2025 01:13
Yanlış Yatak Ölçüsü Ve Çözüm Eksikliği
Nilüfer sonuçtan hiç memnun değil

Nilüfer
14 Haziran 2023 19:00