Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Yapı Kredi Para Transferi İptal İşlemi

Yapı Kredi Para Transferi İptal İşlemi
19 Ocak 2024 10:54

. Merhaba, eğitim için yurt dışındayım Yapı Kredi bankasından babamın hesabına SWİFT ile para ilettim para babamın hesabına 2 gün içinde düşmedi. Yapı Kredi'ye ulaşmaya çalışıyorum ama ne WP'de ne de yurt dışı hattından bana dönüş sağlamıyorlar online destek alamıyorum. Paranın hesabıma iade edilmesi için uğraşıyorum ama hiçbir şekilde sağlıklı iletişim kurulamıyor. Yurt dışı için çalışan hatları sürekli olarak sonra arayın diyor. Ben Türkiye'de olmadığım için babamdan bilgi almasını istedim ona da size bilgi veremeyiz demişler ben böyle bir iş bilmezlik görmedim. Online destek ekibi bana şubeye git diyor hani gidebilsem zaten giderim yurt dışında olduğumu defalarca söylememe rağmen bir çözüm sağlamadılar en son çare buraya yazıyorum. İptal talebi alındı diye açıklama var ama param hesabımda değil

Özlem
19 Ocak 2024 15:20

Online destek almaya çalıştığımda hiçbir şekilde yardımcı olunmuyor.

Zeynel

Bende de aynı oldu SWİFT havale yaptım 6 saat sonra isim harf eksik yazmışım iptal ettim 1 aydır 750euro kayıp Yapı Kredi bizden çıktı diyor Ziraat Bankası bilgi vermiyor karşı taraf gelmedi diyor

Shado
29 Aralık 2023 15:56

Nurefşan
12 Eylül 2024 16:56
Yalçın sonuçtan hiç memnun değil

Yalçın
08 Temmuz 2023 10:10