Yapı Kredi Esnek Hesap Faiziyle Birlikte Ödenmiş Borca Faiz İşletiyor

20 Nisan 2024 11:11

Yapı Kredi esnek hesaptan 17 Nisan'da 45.000 TL limit kullandım. Ayın 19 una kadar 500 TL'ye yakın bir faiz işletilmiş 3 gün için bu tutar çok fazla ve Yapı Kredi'nin kendi internet sitesi üzerinden hesaplandığımda 3 gün için 225 TL faiz çıkıyor. Çağrı merkezini arayıp sorduğumda cuma günü (iş günü) kapatmış olsanız dahi biz hafta sonunu da dahil ediyoruz dediler. Böyle bir saçmalık olabilir mi? Cuma günü hep ana para hem faizi ile beraber tahakkuk ederek kapatıyorum ama ileri ki günleri de kendi kafalarına göre ekliyorlar. Faizi ile birlikte 3 gün içinde kapattığım borca hala her gün faiz borcu işliyor. Sanırım hesap kesim tarihine kadar 0 TL olan borç için faiz işletiyorlar. CİMER BDDK başvuracağım her yere başvurup hakkımı arayacağım, gerekirse dava açacağım. Borcum dün sıfır tl idi. Ne ana para ne faiz borcum vardı. Olmayan borca kendi kafalarına göre faiz işletiyorlar. Borcumu faiziyle birlikte 3 gün içinde kapattım onlar hesap kesim tarihine kadar binlerce lira faiz işletecek şaka mı bu?!

Esnek Hesap Faiz Bilgilendirmesi Ve Yüksek Faiz Uygulaması

01 Mayıs 2025 19:06
Osman sonuçtan hiç memnun değil

03 Temmuz 2024 19:17
Yapı Kredi Bankası Esnek Hesap Faizi Hatası
Doğuş sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2024 10:02
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2023 10:15

22 Ocak 2024 08:36