24 Nisan 2024 15:02

Yapı Kredi bankasının 22-30 Nisan 2024 tarihleri arasında çocuğuna BES yaptırmak isteyenler için yapmış olduğu kampanyada (kampanya görseli ektedir) sabahtan beri en az 30 kez denememe rağmen Yapı Kredi Mobil uygulamasından katılım sağlayamadım. Sürekli ekteki resimlerde görülen hatayı alıyorum. Konu hakkında müşteri temsilcisini iki kez aradım. Birincisi saçma sapan bir şekilde çocuğunuza BES Yapı Kredi mobil üzerinden yapamazsınız şeklinde bir cevap verdi. Dedim ki hanımefendi kampanyanın koşulu zaten sözleşmenin mobil üzerinden yapılmış olması buna rağmen dalga geçer gibi hayır mobilden değil şubeden yapacaksınız cevabını aldım. İkinci kez aramamda ise konu ile ilgili arkadaşlarım size dönecek denildi. Ne arayan var ne soran! Benim anlamadığım koskoca ve köklü bir bankanın müşterilerinin katılım sağlayamadığı bir kampanyayı neden müşterilerine yanıltıcı bir reklam olarak sunması. Saatlerdir bununla uğraşıyorum, işimin gücümün arasında. Müşterilerinizi neden oyalıyor ve aldatıyorsunuz!

Enis sonuçtan hiç memnun değil

25 Nisan 2024 21:26
Yapı Kredi Bankası BES Kampanyası Yapılamıyor