Yapı Kredi Bankası Akıllı SMS Gelmiyor

16 Ocak 2024 12:19

İki aylık maaşımı bankanızda tutuyorum. Geçen ay hesabıma giriş yapabilmeme rağmen bu ay EFT işlemi gerçekleştirdim ve para transferi gerçekleşmedi. Daha sonra akıllı telefonuma SMS bildirimi de gelmedi ve iki gündür hesabıma erişemiyorum. Bankayı aradığımda herhangi bir sorun olmadığını ve GSM operatörü müşteri hizmetlerini aramam gerektiği söyleniyor. Bu kadar kötü bir bankacılık deneyimi yaşamadım. Ne mobil uygulaması başarılı ne de müşteri hizmetleri yeterli.

Mesut

Yapı Kredi mobil ve internet bankacılığına hiçbir şekilde giremiyorum sebebi Yapı Kredi den telefonuma SMS gelmemesi. Operatörüm ile görüştüm hiçbir sorun yok, SMS ayarlarında hiçbir sorun yok telefonumda herhangi bir problem yok her yerden SMS geliyor ama Yapı Kredi den gelmiyor. Yapı Kredi Müşteri temsilcisi kontrol etti herhangi bir sorun görünmüyor dedi, şubeye gittim sorun görünmüyor dedi. Hiçbir yerde sorun yoksa peki ben neden bankanızdan SMS alamıyorum? SMS alamadığım için bankanız yerine başka bankalarla işlerimi halletmek zorunda kaldım

Selim

Düzeldi mi