İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Net İnternet Kesintisi Ve Yetersiz Teknik Destek

15 Aralık 2024 13:24

Vodafone Net ev internetim dün akşamdan beri yok. Teknik desteğe bağlanıyorum; genel arıza var, sorun çözüldüğünde size mesaj atacağız diyorlar ama yaklaşık 24 saat oldu. Hiçbir gelişme yok, sadece başlarından savıyorlar. Bu kadar sürede internet arızasının çözülememiş olması kabul edilebilir bir şey değil.

15 Aralık 2024 13:18

Vodafone evde internet müşterisiyim. Dünden beri sebepsiz yere internetim kesildi. Mobil uygulamadan teknik desteğe bağlanıyorum; genel arıza var, giderildiğinde size mesaj atacağız diyor ve resmen geçiştiriyorlar. Müşteri hizmetlerine ise bağlanamıyorum.

15 Aralık 2024 14:16 (Şikayetten 51 dakika sonra)
15 Aralık 2024 18:26

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak görüşme sağlanmış ve gerekli işlemler sağlanmıştır. Vodafone Evde İnternet'e göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Vodafone Evde İnternet Müşteri Hizmetleri

16 Aralık 2024 14:09

İnternet kesintisiyle ilgili dün müşteri hizmetleri tarafından arandım ve dün akşama kadar sorunun çözüleceği söylendi. Ancak sorun hala çözülmedi. Ankara'nın göbeğinde Vodafone 3 gündür evime internet veremiyor.

19 Aralık 2024 16:47

Vodafone Net sorunumu çözmedi ve ben bu yüzden artık internetimi kapatıp başka bir operatöre geçmek zorunda kaldım. Buna rağmen bir de üstüne cayma bedeli fatura edeceklerini söylediler. Resmen insanları sömürüyorlar.

Vodafone Net İnternet Bağlantısı Kesildi Gelmedi

08 Ağustos 2023 12:46
Vodafone Net İnternet Bağlantısı Kesildi Gelmedi

31 Ekim 2024 10:46

13 Kasım 2023 12:28

10 Eylül 2024 23:48
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

21 Aralık 2024 18:09
Vodafone Ev İnterneti Kesintisi Hafta Sonumu Mahvetti