Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Nakil Sürecinde Sorunlar Ve Çözüm Eksikliği

13 Kasım 2024 12:06

Merhaba ismim A*** N**.
Uzun süredir Vodafone ev interneti kullanmaktayım, adres değişikliğinden dolayı nakil talep ettim. Vodafone’dan görevli geldi ve eve çıkmadan telefonla arayarak sizin b blokta sinyal yok sadece a blokta var iptal edin. Nakil işlemini diyerek gitti. Vodafone bayisine giderek durumu anlattım onlar da sistemde göremedi ve bu yüzden Türk Telekom üzerinden ev interneti hizmeti almaya başladım. Vodafone’un ise hizmet veremediği için cayma bedeli almaması gerekiyordu fakat sistemde 1700 TL cayma bedeli görünüyor. Talepte bulundum ve arayarak aslında adresimde altyapı olduğunu, görevli kişiden kaynaklı nakil yapılmadığı için cayma bedelimizi 1300 TL'ye indireceğini söylediler. Kabul ettim ve internet abonelik iptal başvurusu yaptım. Ardından ertesi gün Vodafone’dan arayarak iptal etmezsem interneti, 3 ay ücretsiz sonrasında ayda 315 TL olacağını ve Türk Telekom’dan cayma bedelimi 600 TL kadar karşılayacağını söyledi. Bunu da kabul ettim ve ertesi gün internetim talebim olmadığı halde donduruldu. 2 gün sonra Vodafone’dan modem geldi. Eski adresime, fakat sonrasında kimse gelmedi arayan soran olmadı. Vodafone’u aradım böyle bir durum olmadığını söylediler. Sistemde görünmüyor dediler. Caymak istediğimi söyledim 1700 dediler. Konuşmaları anlattım tekliflerini söyledim yapacak bir şey olmadığını söylediler. Fakat bu süreçte ben Türk Telekom aboneliğime iptal başvurusu yapmıştım. Oradan da 1500 küsur tl cayma bedeli çıktı.
Kısacası 1 aydır çözüm yok dönüş yapan yok tekliflerin hepsi boşa çıkıyor ve aradığım kimse konuyla ilgili bilgisi olmadığını söylüyor. Yardım adreslerine mail attım, şikayette buldum fakat çözüme ulaşamıyoruz. Sizi arayacaklar diyerek kapatıyorlar.
Aradıklarında görüşmelerin kayıt altına alındığını söylüyorlar fakat bir önceki arayan kişiden bilgileri olmuyor ve bilmiyoruz diyorlar. Bunun üzerine bir de hizmet almadığım halde aylık faturam işlemekte ve cayma bedeli sürekli artmakta.
Aşağıdaki video teklif sundukları videodur, Rica ediyorum. Çözüme ulaştıralım bu kadar gereksiz yere para ödemek istemiyorum

11 Aralık 2024 13:14

Vodafone daha önde belirttiğim şikayetlerimi çözmedi ve çözmüş gibi memnuniyet anketi gönderdi. Hiç hizmet almadığım halde bir aylık fatura çıkardı ve ödemeyeceğimizi vadettiğimiz cayma bedelini ödemem gerektiğini söyledi. Sırf daha fazla ücret ödememek için abonelik sonlandırıp bir aylık fatura ve cayma bedelimi ödedim fakat çok mağdur ettiler. Bu ödediğim gereksiz ücretlerin iadesini istiyorum kesinlikle adil ve sözünde duran bir operatör değil. Bir önceki arayanla bir sonraki arayan birbirlerinden hep habersiz oluyor, madem kayıt altında görüşmelerimiz neden vadettikleri şeyleri söylediğimde dinleyerek kontrol etmiyorlar. Kesinlikle para iadesi istiyorum.

Ek
1733912009559.img-5668.jpg
1733911918093.img-4419.jpg
1733911916946.img-4362.jpg
1733911915062.img-5618.jpg
13 Kasım 2024 14:35 (Şikayetten 2 saat sonra)
18 Kasım 2024 11:32
18 Kasım 2024 11:32
Ayşe
Ayşe
23 Kasım 2024 15:20

Vodafone bizim ile dalga mı geçiyor ya da bize dönüş yapmadan nasıl buraya bu şekilde güzel dönüş yapıyor? Kesinlikle bir çözüm olmadı, sadece bir kişi aradı sizi arayacaklar dedi şikayetiniz bildirildi dedi. Çözüm bu mudur? Bugün internetimi iptal başvurusu yaptım ve gereksiz yere 2600 TL ödeyip sonrasında hakkımı arayacağım, çözüm olmayacağınız çok belli. Uğraşmaya değmiyor gerçekten başka operatör ile devam. Yıllardır Vodafone kullanmaktaydım bir buçuk aydır kendi içinizdeki iletişimsizlik ve güvensizlik nedeni ile müşterinizi kaybettiniz ailecek.

Ferat sonuçtan çok memnun

15 Nisan 2025 15:24
Sena sonuçtan hiç memnun değil

08 Ekim 2023 15:59

27 Nisan 2025 13:01
Ramazan sonuçtan memnun

22 Nisan 2025 13:46
Bekir sonuçtan hiç memnun değil

27 Eylül 2023 11:00

Vodafone Net Kategorileri