Görkem sonuçtan hiç memnun değil

22 Ocak 2024 23:37

Vatan Bilgisayar'dan almış olduğum toplama bilgisayar sürekli mavi ekran hatası veriyor. Bilgisayarı Vatan Bilgisayar'dan almanın bir avantaj sağlayacağını düşünmüştüm, ancak bir sorunla karşılaştığımda yardım alamadım. Üstelik, ürünü başka bir yerde tamir ettirmemi önerdiler. Vatan Bilgisayar kurumsal bir firma gibi görünüyor fakat maalesef beklediğim desteği göremedim. Ürün RAM hatasına işaret ediyor, ancak bilgisayara bakmaksızın sorunun Windows işletim sisteminden kaynaklandığını iddia ediyorlar. Bu sorunu dışarıda bir servisle çözmemi ve ancak sorunu bulabilirsem kendilerine başvurmamı tavsiye ediyorlar. Cihazı Alanya şubesinden satın almıştım.

21 Kasım 2023 13:19
Vatan Bilgisayarda Olmaması Gerekenler ;
The sonuçtan hiç memnun değil

13 Mart 2024 11:17
Vatan PC Mavi Ekran

06 Temmuz 2023 12:59
Okan sonuçtan hiç memnun değil

Vatan Bilgisayar'dan Alınan Bilgisayarın Sürekli Arızalanması Ve Yetersiz Teknik Destek

30 Ekim 2024 10:47
Gülfem sonuçtan hiç memnun değil

20 Eylül 2023 08:28

Vatan Bilgisayar Kategorileri