İPhone 11 64 GB Vatan Bilgisayar

06 Eylül 2024 16:33

İPhone 11 telefonumu Vatan Bilgisayar'dan 26.11.2022 tarihinde satın aldım. Aldıktan 6 7 ay sonra telefonumda ısınma sorunu yaşamaya başladım. Bunun ardından ses sorunu yaşamaya başladım karşı taraf sesimi duymuyordu bunun için Vatan Bilgisayar'a gittik 2 kere garantiye gitti düzeltilmeden geri gönderildi. Vatan Bilgisayar bizim yapabileceğimiz bir şey yok Tüketici Hakem Heyeti'ne gidin dediler gidip dilekçemizi verdik telefonun arızalı olduğu tespit edildi. Bunun üzerine Vatan Bilgisayar 2022 de almış olduğum ücret üzerinden değişim yapabileceğini söyledi. Fakat iPhone 11 64 GB telefonumun üretimde olmadığını o yüzden değişim yapamayacaklarını söylediler. Üstüne üstelik üstüne ekstra ücret ödeyip yenisini alabileceğimi söylediler. Benim almış olduğum fiyat 13.134 TL şimdi ki fiyatı 21.499 TL. Ben arızası tespit edilmiş bir ürüne ekstra neden ücret ödemek zorunda kalıyorum ya da neden mağdur ediliyorum. Yıl olmuş 2024 ben iletişim problemi yaşıyorum. Bana sadece icra ya gidin diye yol gösteriyorlar ben bu cihazın arızasından dolayı 1 senedir mağdurum. Ve kimse ürünün arkasında durmuyor. Güvenilir bir telefon olarak tercih ettiğim iPhone ayrı mağdur etti satın aldığım Vatan Bilgisayar ayrı mağdur etti. Benim sorunumu bir an önce çözmenizi istiyorum artık bu problemle uğraşmak istemiyorum

Mirsad sonuçtan hiç memnun değil

Vatan Bilgisayar'da Ayıplı Ürün Ve Yetersiz Çözüm Süreci

14 Ocak 2025 12:49
Onur sonuçtan hiç memnun değil

01 Nisan 2024 03:53
Kürşat sonuçtan hiç memnun değil

Vatan Bilgisayar'dan Aldığım İphone 11'de Garanti Sorunu

28 Aralık 2024 19:50

17 Temmuz 2025 00:15
garanti-kapsaminda-iphone-11-icin-yuksek-onarim-ucreti-talebi-1.jpg
Melahat sonuçtan hiç memnun değil

25 Kasım 2024 22:17
Vatan Bilgisayar'da Karar Sonrası Ücret Talebi