Uğur  Derin Dondurucu Sorunu!

28 Ekim 2024 14:02
Arzu
Arzu
28 Ekim 2024 12:52

2024 Eylül ayında Ümraniye Bereket mobilya dan Uğur derin dondurucu satın aldık. Geldiğinden beri sürekli buzlanma ve karlanma yapıyor. Dolap kapağı yapışıp açılmıyor. Kullanılamaz halde. Yetkili servis geldiğinde bozuk dediler. Ama aldığımız yer iade değişim yapmıyor. Yetkili servisi tekrar aradığımızda bu ürünün özelliği bu karlanma buzlanma yapar no -f özelliği yok, yaptığı zaman fişi çekip buzu eritip tekrar fişi takmanız gerek dediler. Ben böyle saçma iş görmedim. Sürekli buzlanma karlanma yapacak ve fişi tak çıkar içindeki malzemelerimiz bozuldu çöpe gitti. Bu bu şekilde mi devam edecek. Uğur derin dondurucuya bu şekilde bir ürünü yakıştıramadım. Kayınvalidem kullanıyor. Yaşlı insanlar bununla mı uğraşacak sürekli. Yazık günah ya. Gelip malınızın arkasında durun ve ürünü ya iade alın ya da değişim yapın. Her yere şikayet edeceğim. Gerekirse mahkemeye bile başvuru yaparım. Acilen Gereğinin yapılmasını istiyorum

28 Ekim 2024 14:04 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak Çağrı Merkezimiz sizinle irtibata geçecektir. Durumu bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Uğur Soğutma A.Ş. Müşteri Hizmetleri Merkezi

Derin Dondurucu Çekmece Buzlanması ve Kullanım Sorunu

18 Temmuz 2025 23:12