06 Haziran 2024 22:24

TV+ ağ bağlantısı kesildi arızası verdi. Müşteri hizmetlerinden arıza kaydı oluşturduk ve bize yetkili servis göndereceğini sorun sizden kaynaklı değilse ücretsiz olacağını sizden kaynaklı ise ücretli olacağını işlem olmadan önce bilgisi verileceğini söylediler. Yetkili servisten anlık hasar tespiti için gelen kişi evin dışında çekilen kablonun çürüyüp değişmesi gerektiğini söylediler fakat ücretli olduğu bilgisi verilmedi. Bir gün sonrasına yetkili servis gelip kabloyu değiştirmek için arayıp geldiler. Kablo değiştirilip işlem bittikten sonra bize faturamıza ücret yansıyacağını söylediler. Bizlere müşteri hizmetlerinin söylediği gibi hasarın bizden kaynaklı olmadığı halde ücretli olacağının bilgisi verilmemesi ve bu konuda şikayet ettiğimiz halde işlem yapan kişiler sizlere müşteri hizmeti kablo değişim ücretini onlar bildirmesi gerekiyordu. Bir değil dediler. Konuyu üzerinden attılar. Müşteri hizmetini biz arayarak bu mağduriyeti bildirdiğimiz halde bize bunu sizin zaten bilmeniz gerekiyordu deyip destek dahi olmadılar. Şikayet birimine bağlanarak konuşan müşteri temsilcisi de konunun bireysel olduğunu bir şey yapamayacağını söyleyip yardımcı dahi olmadılar. Bu şekilde faturama yansıtılacak 300 TL ücreti kabul dahi etmiyorum. Şayet yansıtılırsa Tüketici Hakları'na şikayette bulunacağım. Acilen bu konuda çözüm istiyoruz. Yıllardır müşteriniz olarak hoş olmayan duruma düşürdünüz bizleri

06 Haziran 2024 22:25 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, TV+

07 Haziran 2024 10:34

Sinem sonuçtan memnun değil

02 Aralık 2024 18:47
Cafer sonuçtan hiç memnun değil

20 Ağustos 2024 15:55
Uzun Sureli TV+ Ve Superonline Kesintileri Ve Gelmeyen Servis

05 Eylül 2024 13:05
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

03 Ağustos 2024 17:17

Turkcell TV+ Kategorileri