Cem sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell TV Plus Uygulama Hatası

Turkcell TV Plus Uygulama Hatası
25 Temmuz 2023 11:57

Turkcell TV Plus kullanıcısıyım uzun zamandır kullandığım uygulama yaklaşık 2 hafta önce “cihaz güvenlik kriterlerini karşılamadığı için…” diye bir hata verdi. Düzelir diye bekledim ama gördüğüm kadarıyla bir çok kişi bu konudan mağdur durumda. Problemimin düzeltilmesini talep ediyorum

25 Temmuz 2023 11:58 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, TV+

25 Temmuz 2023 16:11

Merhaba Cem Bey, Size yardımcı olabilmek için bazı bilgilere ihtiyaç duyuyoruz. Bu yüzden uygulama içerisinde yer alan ‘’Hesabım - Yardım -TV+ Destek’’ adımlarını izleyerek konunun detaylarını, aldığınız hata varsa ekran görüntüsüyle birlikte paylaşmanızı rica ederiz. Saygılarımızla, TV+

25 Temmuz 2023 16:21

Uygulamaya girebilsem inanın yardım menüsünden söylediklerinizi yaparım. Yukarıda paylaştığım fotoğraf uygulamayı açar açmaz karşıma çıkıyor. Bu konudaki şikayetlere balarsanız herkesin sorunu aynı. Güncellemeden önce uygulama açılıyordu fakat oynatma işlemi olmuyordu. Güncelleme yapınca açılışta bu uyarı çıkmaya başladı. Kullanıcının yapacağı bir şey yok sorun sizde. Playstore daki Uygulamayı eski haline getirirseniz sorun çözülür.

18 Eylül 2023 09:47

Hala bir çözüm sunamadınız rezalet aynen devam ediyor

TV Plus Hata

29 Mayıs 2024 04:22
TV Plus Hata

Turkcell TV Multimedya Cihazımda Açılmıyor.

29 Mayıs 2023 12:44
Neriman sonuçtan hiç memnun değil

TV Plus Güvenlik Hatası

15 Haziran 2023 20:55
TV Plus Güvenlik Hatası

Turkcell TV+ Uygulamasında Güvenlik Kriteri Sorunu

24 Ocak 2025 15:09
Turkcell TV+ Uygulamasında Güvenlik Kriteri Sorunu
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

26 Ekim 2023 16:13

Turkcell TV+ Kategorileri