Osman sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Ürünümü Teslim Etmiyor!

24 Ekim 2024 08:32

Mert
Mert

Birebir aynı durumu yaşıyorum şu anda bu kadar kişinin bu durumu yaşıyor olması tesadüf mü acaba? Ben de 47 bin tl lik bir TV aldım yanlış ürün gönderildi şimdi fiyatı 58 bin tl oldu ve alamıyorum televizyonu.

Trendyol'dan Satın Alınan Philips Lumea Cihazının Sahte Çıkması Ve Satıcı Problemleri

23 Temmuz 2025 20:12
trendyoldan-satin-alinan-philips-lumea-cihazinin-sahte-cikmasi-ve-satici-problemleri-8.jpg
trendyoldan-satin-alinan-philips-lumea-cihazinin-sahte-cikmasi-ve-satici-problemleri-4.jpg
trendyoldan-satin-alinan-philips-lumea-cihazinin-sahte-cikmasi-ve-satici-problemleri-3.jpg
trendyoldan-satin-alinan-philips-lumea-cihazinin-sahte-cikmasi-ve-satici-problemleri-2.jpg
trendyoldan-satin-alinan-philips-lumea-cihazinin-sahte-cikmasi-ve-satici-problemleri-1.jpg

Trendyol Siparişinde Kargo Takip Bilgileri Yanıltıcı, Ürün Elime Ulaşmadı Ve Ücret İadesi Bekliyorum

16 Şubat 14:32
trendyol-siparisinde-kargo-takip-bilgileri-yaniltici-urun-elime-ulasmadi-ve-ucret-iadesi-bekliyorum-1.jpg

Trendyol Gmb Group Şikayetçiyim

Dimefa