Yerli Ve De Milli Torku

Lütfi
20 Şubat 2024 22:51

Torku'nun GİMDES sertifikası bulunmamaktadır. Bu konuda bilgi almak ve sertifikanın alınması için e-posta yoluyla iletişime geçtim; ancak tarafıma herhangi bir cevap verilmedi. Milli bir markamız olan Torku'nun GİMDES sertifikası almasının bu kadar zor olup olmadığını ya da bir cevap yazmanın kurumsal bir firma için çok mu zahmetli olduğunu merak ediyorum. Bu durum, firmanın kurumsallığına dair bakış açımı önemli ölçüde değiştirdi. Müslüman tüketicilerin talepleri doğrultusunda GİMDES'e uygun üretim yapılması ve müşterilerle ilgilenilmesi zor bir süreç olmamalıdır. Ülker'e %51 ortak olan İngiliz ve diğer yabancı ortağına ne kadar güvenilir olduğu tabii ki tartışılır; ancak helal sertifikası bulunmamaktadır. Yerli ve milli olan Torku'nun helal sertifikası alması kaçınılmaz bir gerçektir. Eğer bu sertifikayı almazsa, boykot edeceğim ve hiç kimseye de tavsiye etmeyeceğim. Yetkililerin bu konuya dikkat etmelerini rica ediyorum.

21 Şubat 2024 09:00 (Şikayetten 10 saat sonra)

Sayın Yetkili , Tüketicimiz farklı zaman dilimlerinde aranmış ancak kendisine ulaşılamamıştır. Görüşme sağlandığında tarafımızdan gereken aksiyon alınacaktır. Saygılarımızla TORKU

Enes
17 Mart 2024 18:48
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
29 Mart 2024 05:54