Deprem destek listelerine hızlı erişin!
tam yıldız tam yıldız tam yıldız boş yıldız boş yıldız 3.1
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Torku ile ilgili bir şikayetin mi var?

Torku Çikolata

885 Şikayet
Şikayet Sıralaması

Torku Aldığım Çikolataların Renklerinde Değişiklik Var

1 koli çikolata aldım tarihi geçmemiş olmasına rağmen renginde değişiklik vardı Torku en iyi marka diye o markayı tercih etmiştim ciddi anlamda hüsrana uğradım, bir an önce sorunumun çözülmesini rica ediyorum.

Torku Aldığım Çikolataların Renklerinde Değişiklik Var

Torku Çikolatanın Rengi Değişmiş

Dün akşam 2 adet Torku çikolata aldım. Tarihi olmasına rağmen 1 tabletin rengi değişmiş. Torku'ya Instagram üzerinden ulaşmaya çalıştım. Bana mail adresi verildi. Mesaj attığım zaman, geçersiz e posta olduğu bildirimi geldi. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Torku Topaklanmış Bozuk Ürün

Torku banada çikolata aldım eve gelip baktığımda ürün topaklanmış ya da şekerlenmiş gibi. Tarihini kontrol ettiğimde 10 12 ay daha vakti olmasına rağmen bozuk gibi gözüküyor neden olduğunu bilmiyorum. Aldığımız yerde kötü bir yer değildi ama neden böyle anlayamadım ulaşırsanız sevinirim.

Torku Topaklanmış Bozuk Ürün

Torku Çikolata Bozulmuş Küflenmiş

8 Mart 2023 saat 17 civarı aldığım Torku fındıklı çikolata üstünde lekeler vardı tadı bozulmuş gibiydi. Sütlü bir tat değil de demir tadı geliyordu küflenmiş gibiydi normalde hep aldığımız Torku çikolata değil gibiydi bu kadar beğendiğimiz bir markadan böyle bir sorun çıkması bizi üzdü.

Torku Çikolata Bozulmuş Küflenmiş

Torku Çokofest Eksik Parça Çikolata

Öğlen Torku çokofest frambuazlı çikolatadan almıştım ama dokununca bir kısmının olmadığını fark ettim. Açtığımda ise bir parçası koparılıp o şekilde satışa sunulduğunu gördüm. Bir şekilde iletişime geçmek istedim ama direk buraya yazmak aklıma yattı. Lütfen en kısa sürede iletişime geçiniz videoyu e...

Torku Miniki Çikolata Boş Paket

Torku marka aldığım Miniki ürünün içinde ürünü bilindik marketlerden alıyorum 4 adet boş çikolata çıktı. Bu ürünü her aldığımda bu sıkıntıyı yaşıyorum. Umursamadım ilk başta ama kendimi saf yerine konulmuş gibi hissettim. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

Torku No Bir Bol Çikolatalı Tadında Frambuaz Tadı Var

Torku No Bir çikolata tamam tazeliği çok güzel ama tadında frambuaz tadı var. Torku'dan beklentim bu değildi ürünler değişmiş resmen Çikolatalı diye aldım frambuaz tadı var o önceden aldığım no bir çikolatasının tadı asla ama asla yok arkadaşlarım da tattı çikolatayı onlarda frambuaz tadının geldiğ...

Torku Tortulu Kahvaltılık Çikolata

Torku kahvaltılık çikolatada başta soğuktan olduğunu düşündüğüm ancak sonrasında da asla kıvam almayan tortularıyla şaşırttı. Bozulmuş olduğunu düşünüyorum markete anlatamadım durumu haklı olarak tarihi geçmemiş deyip sıyrıldılar ama umuyorum ki Torku'nun bir açıklaması vardır.

Torku Tortulu Kahvaltılık Çikolata

Torku Bisküvi Çikolata Dolgusu Yok

Torku'nun kalpli bisküvisinden aldık ve bu bisküviye 9 TL ödedik. Şeklinin kalpli olmasından dolayı almak istedik fakat içinde ki çikolata miktarı her birinde çok farklıydı birinde çok vardı birinde gerçekten hiç yoktu sadece bisküvisini yemek zorunda kaldık bence bu durumun hemen düzeltilmesi lazım...

Torku Bisküvi Çikolata Dolgusu Yok

Torku Çikolatanın İçi Pütür Pütür Çıktı

Bugün A101 mağazasından aldığım Torku 400 gr lik çikolata ürünü pütür pütür çıktı ve durumdan rahatsız oldum. Şekerlenme mi oluyor yoksa bozuldu mu anlam veremedim. Tekrar yerine de vermezler. Bu durum neyden kaynaklı olabilir ve tarafıma dönüş nasıl sağlanır.

Abdullah'ın Teşekkür Mesajı
  • 1 hafta önce

“Torku'ya teşekkür etmek istiyorum. Müşteri temsilcisi Hatice Hanım'a ve Adana bölge sorumlusuna ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyorum bozuk ürünü yeniden gönderdiler.”

Torku Çikolata Bozuk Çıktı

Marketten aldığım Torku Miniki çikolata bozuk çıktı ve bununla ilgili Torku'ya 3 tane mail attım ama herhangi bir geri dönüş olmadı bozuk çikolata hal...

Torku'nun Bozuk Çikolata

Torku'nun fındıklı çikolatasını aldım ustu bembeyaz olmuş ayrıca tadı da yenecek gibi değildi bayat böyle hiç tat yok bir şey ya tüketim tarihi bile 12.09.2023 olan çikolata nasıl böyle çıkar yıllardır güvendiğim bir markaydı gerçekten üzdün beni Torku. Artık başka ürünlerde Torku tercih eder miyim ...

Torku'nun Bozuk Çikolata

Torku Çikolatadan Plastik Çıktı

Ürünün içerisinden kahve rengi plastik tarzı bir parça çıktı. Çikolatalı olduğu için suda yıkadım plastik ele sert geliyor çikolatanın dibinde vardı birkaç parça ilk açıldığında yok çikolata dibine yakın çıkıyor parçacıklar. Konu hakkında geri dönüş bekliyorum.

3 hafta önce

Torku Banada Tanecikli Doku?

Torku banada çok sevdiğimiz en çok kullandığımız çikolata kremasıdır. Ancak ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyoruz. Son kullanma tarihi de geçmemiş. Dokusu çok tuhaf hiç iç açıcı değil. Tanecikli duruyor. İçini açtım bütün kavanoz aynıydı. Evdekilerin tiki varmış tanecikli şeylere yemediler kaldı. ...

Torku Banada Tanecikli Doku?
4 hafta önce

Torku Çikolata Üzerinde Yağ Birikmesi

Torku Frema çikolatanın jelatini olmaması ve kapağını açtığımızda üzerinde yağ birikmiş olması çok kötü bir görüntüydü. Kapağı açar açmaz yağ dökülmeye başladı o derece yağ birikmesi oluşmuş ağır bir koku da mevcut. Torku gibi güvenilir bir markanın bu tarz şikayetleri olması üzücü.

1 ay önce

Torku Miniki Çikolata Bozuk

Torku Miniki urunu sürekli aldığım bir ürün çocuklar çok seviyor ama bu sefer ürünler hep bu şekilde çıktı. Çocuklara da vermiyorum zehirlenir mi diye çöpe gidiyor urunu almayı düşünmüyorum artık Torku Türkiye'nin sağlıklı diye alıyordum ama artık onu da almaya çekiniyorum.

18 Şubat

Torku Eksik Parçalı Gofret

Aldığım Torku çikolatalı gofret eksik çıktı ucu yoktu, hakkımız küçük de olsa yeniyor. Nereden bileceğim ben kaç kişiye böyle yapıyorlar 2 gram 2 gram çalsalar binlerce çikolata satıyorlar dünya para yapar. Gerekli kontrollerin yapılmasını sağlamalılar.

17 Şubat

Torku Çikolatadan Kurt Çıkması

Torku'dan aldığım çikolata paketinin içinden sanırım içindeki fındık parçalarından dolayı kurt çıktı. Çikolatanın son tüketim tarihine daha vardı. Torku en güvendiğim markalardandı ve gördüğüm kadarıyla aynı sorunu yaşayan başka tüketiciler de var. Hayal kırıklığına uğradım.

Torku Çikolatadan Kurt Çıkması
16 Şubat

Torku Banada Çikolata Tadı Değiştirilmiş

Torku Banada 2 adet çikolata aldım en son aldığım çikolatanın tadı çok kötü ve kıvamı katıydı, daha önce defalarca aldığım ürün hem tadı çok güzeldi hem de kıvamı akışkandı ama en son aldığım çikolata tadı değiştirilmiş maalesef Torku gibi bir markaya yakıştıramadım.

Marka Profili

Torku, 10+ yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %100
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

Torku, 10+ yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %100