Türk Hava Yolları CIP Lounge Şikayet

İhsan
12 Mayıs 2024 02:13

Ben İstanbul'da yaşayan bir iş adamıyım. İş münasebetiyle sürekli uçuş yapmaktayım. Türk Hava Yolları ile yaklaşık 30 Yıldır uçuş gerçekleştiriyorum. Fakat Türk Havayollarına bu akşam yakıştıramadığım bir olay yaşadım. 11.05.2024 Tarihinde saat: 18:05 Ankara Esenboğa Havalimanından İstanbul Havalimanına uçuşum vardı. Belgede belirtildiği üzere CIP lounge kullanımım vardı. Uçuştan iki saat önce Havalimanındaydım. Uçuş vakti yaklaştığında kapıya gittiğimde kapı sorumlusu kaba bir şekilde şu anki uçuş Sabiha Gökçen uçuşu sizinki birazdan alınacaktır dedi. Hatta ismimi ve soy ismimi öğrendiler orada olduğumu bile bile 10 dakika sonra kapıya gittiğimde kapı kapandı sizi alamıyoruz dediler. Oradaki kapı sorumlusu bunu bilinçli bir şekilde yaptığını düşünüyorum. Böyle bir durumun CIP Lounge Özel Yolcu salonuna yakıştıramadım. Daha nezaketli olabilirdi. Daha sonra terar gidip 19:50 uçağına yer almak zorunda kaldım ve tekrar bilet için ücret ödemek zorunda kaldım. Gişedeki beyefendi nazik bir şekilde evet olayın farkındayım ama yapabileceğim bir şey yok dedi. Tekrar buradan şikayetimi bildiriyorum bilinçli ve kaba bir şekilde alel acele bir kapı nasıl kapatılabilir? Daha önce de bu durumda bir şekilde uçağa ulaştırıldım. Türk Hava Yollarına Yakıştıramadığımı ve her türlü gerekli mercilere şikayetimi bildireceğimi ifade etmek isterim.

Hatice sonuçtan hiç memnun değil

THY Havalimanı Lounge Kullanımı Ve Ücretlendirme Sorunu

Hatice
15 Aralık 2023 18:44
THY Havalimanı Lounge Kullanımı Ve Ücretlendirme Sorunu
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
24 Temmuz 2024 12:35
THY Uçuşunda Kapı Bilgilendirme Hatası Ve Mağduriyet
Okan sonuçtan hiç memnun değil

Okan
15 Haziran 2024 20:15