THY/AJET Bilet Kesim Hatası

THY/AJET Bilet Kesim Hatası
05 Nisan 2024 01:32

Ablam Anadolu Jet tarafından olan biletini açığa aldık açığa alınırken rezervasyon değişikliği yapılarak açığa alındı bugün açıkta olan bileti aktifleştirmek için THY ile görüştük ve danışman ile görüşmede özellikle Sabiha hav. Olarak ilettiğim halde bilet İstanbul hav. Olarak işlem yapıldı bu işlemi mail olarak kontrol ettiğimde fark ettim. Sonrasında aynı uçaktan kendime bilet alırken Sabiha hav. Olarak yeniden ilettiğim halde İstanbul hav. Olarak işlem yapıldı. Çözüm merkezini aradığımda kayıt açın ayarın hemen yardımcı olalım denildi kayıt açıp aradığımda ise dalga geçer gibi sadece aciliyet izletebiliyoruz diye dönüş aldık. Bileti açığa alıp Sabiha'dan alabilir miyiz dediğimizde ücret farkları kontrol edilerek işlem yapabilirsiniz denildi tekrar aradığımda ise yapılamaz denildi. İşlemler için biletlerimizin güncellenmesini istiyorum

12 Nisan 2024 01:00

Konu hakkında kayıt açtım ve üzerinden 7 günlük süreç geçti. Danışmanlar sözde aciliyet iletmişti. Firma tarafından “geri bildiriminiz ile ilgili araştırma süreci devam etmektedir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.” Maili dışında bilgi vermiyor. Bilet tarihim yaklaştı. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

17 Nisan 2024 12:59

Müşteri danışmanlarını aradığımda kayıt süreciniz devam ediyor bilgisi ve aciliyet iletelim dışında bilgi verilmiyor. Her danışman aciliyet ilettiğini belirtiyor ancak sadece yazılı olarak acil yazdıkları için pek de ciddiye alınmıyor. Müşteri hizmetleri tarafından farklı bir işlem yapamıyoruz bilgisi de ek olarak veriliyor. Yaşadığım maddi zarar dışında yanlış havaalanına kesilen bilet yüzünden ek olarak işlerim aksayacak ve bedenen yorgunluktan bahsetmiyorum bile. Müşteriyi bu kadar mağdur etmek olamaz.

Firuzan
13 Şubat 2024 18:00

Serkan
11 Temmuz 2024 18:32

Ömür
08 Kasım 2023 15:45
Gülşen sonuçtan hiç memnun değil

Gülşen
05 Nisan 2024 10:49