THY Valiz Teslim Alınmaması Ve Uçuşu Kaçırmak

Duygu
22 Ocak 2024 23:50

19 Ocak saat 07:20'de valiz teslim saatine 2 dakika geç kaldığımız için D-22/43 bölümündeki süpervizör çalışan, grup halinde gittiğimiz 4 kişinin valizlerini teslim almadı. Valizlerimizi bırakıp uçağa binmemiz teklif edildi. Bize kişisel eşyalarımızın olduğu valizleri adeta çöpe atın dercesine hiçbir şekilde yardımcı olunmadı. En azından emanete bırakmamızı teklif etseydi, geriden gelecek olan grup arkadaşlarımıza aldırtabilirdik. 55 dakika boyunca bir çözüm yolu bulmaya çalıştık ama hiçbir çalışan bizlere yardımcı olmadı. Türk Hava Yolları bu kadar basit sorunlarla müşterilerini mağdur etmemeli. İnsanlara nasıl davranılması gerektiğini çalışanlarınıza öğretmeniz gerekiyor. Bu konunun peşini asla bırakmayacağımızı ben ve gruptaki diğer arkadaşlarım adına belirtmek istiyorum. Şirket toplantısına yetişmek için saat 13:00'a kadar ekonomi sınıfında boş yer olmadığından, mecburen bize business sınıfı bileti satın aldırdılar ve 3860 liramıza mal oldu. İstediklerinde uçağı bile bekletebilen THY, 2 dakika için valizlerimizi kabul etmedi. Ayrıca diğer arkadaşlarımızdan ayrıca 100 Euro karşılığında satın alınmış olan koltukları satın almaya çalıştılar. Bu konunun takipçisi olacağımızı tekrar vurgulamak isterim.

Hanife
02 Ocak 2024 00:20

Tahir
23 Ocak 2024 16:25
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
15 Şubat 2024 15:04