Yasin sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2024 10:03

THY ye ait olan Miles& Smiles program üyesiyim. Uçuşlarıma ait cüzdan oluşturmak isterken geçmiş yıllarda da THY tarafından ödül bilet aldığım için sebepsizce iptal edilen bir üyeliğim vardı ve cüzdan oluşturmama izin vermedi. Bende geri bildirim oluşturarak verdiği mükerrer üyelik hatasını ekran görüntüsü alarak şikayetimi yazdım. Şimdi 10 yıl önce üyeliğimi ödül bilet aldığım için sebepsizce iptal ettiniz, 10 yıl sonra başka bir üyelik numarası verdiniz ve miles&smiles kredi kartlarını kullanmaya başladım. Şimdi bana mükerrer üyeliğiniz var diye hem üyeliğimi iptal ediyorsunuz, hem de içinde biriken milleri iptal ediyorsunuz. Sebep sorduğumda standart cevap maili yapıyorsunuz. Millerinizle uygunsuz kullanım yaptınız diyorsunuz, ne yaptım dediğimde cevap vermiyorsunuz. Ben üyeliğimde mil kullanımı yapmadım ki, kullanmamışken nasıl usulsüz işlem yapabilirim. 10 yıl önce de aynını yaptınız ödül bilet aldım diye iptal ettiniz, anladık, uğraşmadık geçtik. Şimdi ne sorun kullanım yapmamışken, nasıl usulen yanlış yapabiliyorum. Neye dayanarak iptal ediyor ve millerimi siliyorsunuz!

Benzer Şikayeti Var

Yasin bey benim de üyeliğimi akrabalarıma ödül bilet aldığım için iptal etmişler. Şu an onunla ilgili uğraşıyorum. Bu kadar THY ve Miles&Smiles programına bağlı biriyim. 2 gündür yazışıyorum ne yapacağıma şaşırdım. Acaba siz bir sonuç aldınız mı?

Kadir
Kadir

Yasin bey merhaba THY nin TK cüzdan uygulamasında yasidigim bir sorun için size ilasiyorum aynı bilgilerle farklı üyelik gibi mesaj için araştırırken sizin isminize ulaştım bana da aynı sorun mesajı geliyor siz anladığım kadarı ile bayağı uğraşmışsınız sonuca ulasabildinizmi cevaplarsanız memnun olurum

Yasin

Merhaba, bunlarla sonuca ulaşmak gibi bir şey mümkün değil maalesef. Ne olduğunu anlamadığım gibi, kendilerinden de sorunun ne olduğunu söyletmek imkansız. Kafalarına göre at koşuyorlar işte. Mil kazanıp kullanmamışım ama bana usulsüz mil kullandınız diyorlar ama nerede kullanım yapmadım nerede kullandığımı söyleyin deyince cevap yok. Bu sebeple hiç uğraşma cevap bile alamazsın.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
11 Temmuz 2023 11:22

Gülsüm
10 Temmuz 2023 14:18
Kamil sonuçtan hiç memnun değil

Kamil
23 Ağustos 2023 18:22