THY Uçuşunda Yaşanan Sorun

Aleyna
22 Ağustos 2023 19:19

İsmim a****. 12 Ağustos 2023 saat 10.10 İstanbul-Gaziantep uçuşumuzda 4 adet bilete sahiptim ve uçuşa kabul edilmedim.

Ben ve ailem saat 09.09'da İstanbul Havalimanı'nda bulunduk, bagaj kontrolleri yapıldı ve kiosk makinesinden check-in yapacakken ve tüm bilgileri girmişken (saat 09.21) personelinize danışmak istedim. Yanlış yapmamak adına ve THY personeli bana 'bagajınız var check-in yapmadan önce kesinlikle bagaj teslimi yapmanız gerek' olduğunu söyledi ve ben de işlemi yarıda bırakarak sıraya girdim.

Sırada biraz bekledikten sonra başka blokta sıra olmadığını gördüm ve ayrıldım. Başka bölümdeki THY çalışanı bana 'ilk önce check-in yapmanız gerek sonra bagaj teslimi yapabilirsiniz' dedi. Kiosk makinesinde bilgilerimi girerken son 45 dakikaya girdiğim için d44 bölümüne aktarıldım ve uçuşa 35 dakika kala beni uçağa alamayacaklarını söylediler.

Sıkıntı şurada ki THY personeli beni yanlış yönlendirmeseydi ben uçağa binebilecektim. Ailemin, benim biletlerimiz yandı. Havalimanı gidiş dönüş ücretleri için 950 TL taksi ücreti ödedim ve tatilimiz harap oldu. Daha önceden de kayıt oluşturdum fakat kamera kayıtlarına bakılmadı bile, bakarlarsa eğer benim çalışanları ile yaptığım konuşmayı görecekler.

Ben bilet ücretimin bana tazmin edilmesini istiyorum. Burada şayet ki benim hatam yoktur, bileti THY'den aldığım gibi THY çalışanına güvenerek işlem yaptım ve hatalı bulundum. Çözüm bulana dek gerekli yerlere başvuracağım. Kiosk makinesinde işlem geçmişim gözüküyor. Ücret iadesi talep ediyorum. A**** d***.

Anniwa
09 Ekim 2023 13:25
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Enes
15 Kasım 2023 17:23
Türk Hava Yolları (THY) Problemleri Uçağı Kaçırmama Neden Oldu
Reyhan sonuçtan hiç memnun değil

Reyhan
24 Temmuz 2023 17:00
İzzet sonuçtan hiç memnun değil

İzzet
21 Haziran 2023 20:52
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Ebru
02 Ekim 2023 22:25