Tansel
23 Ağustos 2024 12:55

THY uçuşumdan 21 gün önce biletimi aldım. 18 Ağustos 2024 tarihinde havaalanında 25 dakika bir personel beni bekletti ve uçakta yer yok dedi. Sonra başka bir sıraya soktular ve 35 dakika beklettiler. Burada da uçakta yer yok, 6 kişi fazla sizin gibi aynı durumda dedi. Uçağın yanına gidin, size yeni teklifler sunsunlar dediler. Ben 21 gün önce aldığım bilette teklif dinlemek için değil, uçuş yapmak istediğimi söyledim. Bu kadar bekletilmeye karşı 1 saat kalana check-in yapıldı ama koştur koştur gittim, kapı kapandı dediler. Sorumlu kişi, uçak 7 kişi boş gitti dedi. Yukarıda iki gişe memuru yer yok, uçamazsınız demişti. Hatta yer olmadığı için koltuk numarası bile yazılamadı biletime. Biletiniz yandı dediler. Gideceğim yerde konaklama ücretim yandı. İstanbul Havaalanı'ndan Sabiha Gökçen Havaalanı'na geçip tekrar yeni bilet aldım, 3 katı para ödedim. Tüm günümü iki havaalanında geçirdim. Maddi ve manevi olarak zarara uğratıldım. İş bilmeyen memurlar yüzünden vatandaş olarak çok mağduriyet yaşıyoruz. Yeterince yetiştirilmemiş, yetenekli ve bilgili olmayan personel yüzünden ciddiyetsizlik yaşanıyor. Havaalanında yetkili aradım, tam iki saat boyunca bulamadım. Uçakların koltuk sayısınca neden yolcu almıyorlar? Fazla bilet satıyorlar. Bizler zaten bilet ücretini tahsil ediyoruz. Yanan uçak biletimi, 3 katı aldığım yeni biletin ücretini ve yanan otel ücretimin iadesini istiyorum.

Feridun sonuçtan hiç memnun değil

Feridun

Evren
01 Kasım 2023 13:25
THY Açığa Alınan Biletimi Yaktı
THY Açığa Alınan Biletimi Yaktı
Ruhi sonuçtan hiç memnun değil

Ruhi
13 Temmuz 2024 21:03
THY Müşterileriyle Çok İyi İlgileniyor (! )
Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Yağmur
24 Haziran 2025 04:27