Volkan sonuçtan hiç memnun değil

THY Uçuş Rötarı Ve Ulaşım Sıkıntısı

THY Uçuş Rötarı Ve Ulaşım Sıkıntısı
Volkan
04 Ocak 2024 02:39

THY TK 7541 sefer sayılı Antalya-Sabiha Gökçen arası 23:05 uçağına aldığım bilet, THY tarafından gelen SMS ile 35 dakika rötar yaptığı bildirildi. Alana vardığımda uçağın 23:50'de kalkacağı bildirildi, 23:50'de ise THY yetkilileri tarafından uçağın İstanbul Havalimanı'na ineceği sözlü olarak bildirildi. 'İstanbul Havalimanı'ndan Sabiha Gökçen'e sizi ücretsiz taşıyacağız' denildi. Yetkili arkadaşlara arabamın Sabiha Gökçen'de, evimin Çengelköy'de olduğunu, arabayı almak için o yolu gidip tekrar eve dönmek için yolun yarısı kadar daha mesafe yapmam gerektiğini belirttim. En azından Levent veya Kavacık'ta inmek istediğimi teklif etmeme rağmen, 'Araçlar bir yerde duramaz, direkt Sabiha'ya gider' cevabını aldım. Havaist ile Levent'e geçip oradan taksi ile evime dönmek zorunda kaldım ve aracımı almak için yarın işimden zaman ayırıp tekrar Sabiha Gökçen'e gideceğim. 23:05 uçağına aldığım bilet ile eve giriş saatim 03:30 oldu. Dünyanın en iyi havayolu şirketi olarak kendilerini lanse eden THY'yi esefle kınıyorum. İnsanları böyle mağdur etmeye gerçekten hakkınız yok.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ali
02 Eylül 2023 09:11

Murat
04 Temmuz 2023 22:46

Emrah
29 Temmuz 2023 17:46

Emre
20 Temmuz 2024 22:12
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Sinem
19 Eylül 2023 08:53