Kamil sonuçtan hiç memnun değil

THY Uçuş Problemleri Ve İlgisiz Personel

THY Uçuş Problemleri Ve İlgisiz Personel
Kamil
06 Aralık 2023 14:10

Sinop-İstanbul Türk Hava Yolları ile uçuşuma 35 dakika kala bagaj teslim bölümüne gittim. Henüz uçağa yolcu alımı başlamamıştı. Ancak bagaj teslim bölümünde hiçbir personel yoktu. Bilet satış ofisi bölümünden bir beyefendi seslendi ve oraya gittim. 'Uçağa 40 dakika kala kontuar kapanıyor. Bagaj alımları kapanıyor. Sizi uçağa alamayız' dedi. Ben de kendisine, 'Bu uçağa binmek zorundayım. Akşam yurt dışı uçağım var. Tamam, bavulumu almayacağım, yanıma burada bırakıyorum' dedim. Bu sefer de bana, 'Uçaktaki yeriniz biniş kartı oluşturmadığınız için doldu' dedi. Check-in işlemini daha öncesinde yaptığım halde nasıl doluyor, ben anlamıyorum. Hem İstanbul uçağını hem de yurt dışı uçağımı bu kişinin yardımsızlığı yüzünden kaçırdım. Benimle aynı anda Sinop'ta yetkili bir beyefendi (sanırım belediye başkanıydı) havaalanına girdi ve onu uçağa çok rahat bir şekilde alabildiler. Hem ayrımcılık hem insan kayırma hem çözümsüzlük, her şey var. Gereken her şeyi hem Sinop Havalimanı için hem Türk Hava Yolları için yapacağım.

Kemal
17 Haziran 2023 16:07
Taha sonuçtan hiç memnun değil

Taha
18 Şubat 2024 15:35