THY Ücretsiz Otel Konaklama

Uğurcan
01 Aralık 2023 09:38

Merhaba normalde benim Hatay dan aktarmalı olarak Avustralya idi yaşana şirketin kendi problemi sebebiyle uçuşum bir gecikmeli oldu. Yalnız Malezya Kuala Lumpur dan Sidney uçuşum İstanbul dan kuala Lumpur a geldiğim saat farkı 12 den fazla. Bu hallerde otel konaklama şirketin ayarlaması gerekiyordu. Buradaki yetkilere gösterdim. Yapamayız dediler şu anda da Malezya dayım. Maalesef çok feci bir şekilde yolculuk yapmak durumunda kalacağım. Bana yazılan "Economy Class için 12 saat ve üzeri, Business Class için 9 saat ve üzeri aktarma süreli seyahati olan yolcular, ilgili seyahat için daha kısa bir aktarmalı uçuş sunulmuyorsa otel hizmetinden ücretsiz yararlanabilir. (Not: Daha kısa süreli aktarmalı uçuşun dolu olması durumunda dahi bu hizmetten yararlanılamaz.) Örneğin, yolculara Londra - Dubai seyahati için 6 saatlik ve 12 saatlik aktarmalı olmak üzere 2 farklı seçenek sunuluyorsa, 6 saatlik aktarması bulunan uçuş dolu olsa bile 12 saatlik aktarması bulunan uçuşu seçen yolcular bu hizmetten yararlanamaz" göstermeme rağmen otel konaklama imkanını vermediler. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

THY Aktarmalı Uçuşta Rötar Ve Eksik Bilgilendirme Nedeniyle Yaşanan Mağduriyet

Hacer
24 Mayıs 2025 20:49
Akın sonuçtan hiç memnun değil

Akın
13 Haziran 2024 14:21

Serap
12 Kasım 2023 16:13
Zülal sonuçtan hiç memnun değil

Zülal
10 Ekim 2023 16:15
THY Rötar Yapmasından Sonra Aktarmalı Uçuşu En Geç Uçuşla Bağladı
Metin sonuçtan hiç memnun değil

Metin
18 Ekim 2024 06:16