Berna sonuçtan hiç memnun değil

THY Uçak Rötarı İlgisizlik

Berna
02 Ekim 2023 17:13

01.10.2023'de İstanbul'dan Adana'ya 16.50 deki uçuşu rötar var diyerek 17.30 a aldılar, uçak geldi. Bekleyin biraz dediler. Kapıda bekledik neyse dedik, bu sefer 17.45 e aldılar yine bekledik fakat net bir şey söylemedikleri için kapıdan ayrılamıyoruz uçağı kaçırma korkusuyla, bu sefer 18.30 aldılar hala ayakta kapıda uçak burda kalkacağız diyorlar bu sefer 19.30 aldılar sonuçta uçak 8 de kalktı elimizde valizlerle ve yorgun hasta halimle görevliyle konuştum ilk rötarda bakın uçak gecikecekse bize söyleyin ben rahatsızım. Bir köşede oturayım dedim kalktı kalkacak diyerek neredeyse dört saat hasta ateşli halimle ayakta bekledim bu kadar değersiz olamaz.

İnsanların hayatı rötar olacaksa söyleyin bizde 4 saat 5 saat neyse başımızın çaresine bakalım ayakta duracak halimiz yok diyoruz kapıda sürekli uçak kalkacak diye avutup durdular bizi. Tenezzül edip mesaj dahi çekmediler çektik diyorlar yok arkadaşım diyorum bir de yalancıya çıktı adımız gece 23.45 de uçak indikten sonra geldi. Rötar mesajları arka arkaya geldi. Bana 23.45 de 16.50 rötarının mesajı geliyor. Siz dalga mı geçiyorsunuz insanlarla bütün mesajlar ve geldiği saatlerin hepsinin fotoğrafları bende mevcut bu zamana kadar böyle bir şey yapmadım ama ilk defa şikayetçi olacağım rötar için değil hasta hasta 4 saat elimizde valizle beklettikleri için Adana'da indim havasla mersine geldim gece 1 geliyordu.

Mersin'de iner inmez bir sağlık kuruluşuna gittim serum taktırdım. Ben orada düşüp yere bayılsam fenalaşsam ateşler içinde terliyorum bunun sorumlusu kim? Kusura bakmayın fakat şikayetçi olacağım.

Şükran
17 Haziran 2023 17:44
Semra sonuçtan hiç memnun değil

Semra
20 Kasım 2023 16:36

13 Nisan 2024 14:24
THY Şirketi Ve Personelleri
Sadık sonuçtan hiç memnun değil

Sadık
09 Temmuz 2023 20:07