THY Uçak Rötarı İle Beni 1000 TL Zarara Uğratması

Eyüp
30 Ağustos 2023 16:28

THY 30 Ağustos Bodrum-İstanbul uçuşu normalde saat 16.00 iken hiçbir mazeret göstermeden 17.20 ye alindi. Uçak numarası TK 2515. İs yeri Servis aracım beni alacakken saatteki gecikmeden dolayı is yerimin servisi beni alamıyor. İlk gecikme 16.40 olarak değiştirildiğinde is yeri servisimi organize etmiştim. Sonrasında gecikme 17.20 ye alindi. Bu durumda ne yazık ki is yeri servis organizasyonum tamamen iptal oldu ve taksi ücreti olarak 450 TL benim,490 TL de diğer bilet sahibi olan arkadaşımın vermesi gerekiyor. Pegasus'tan ya da Anadolu Jet'ten daha Ucuza Bilet almayışımın sebebi, bu tarz gecikmelere maruz kalmamam. Ama Pegasus ve Anadolu Jet saatinde kalkıyorken ben bir buçuk saat sonra kalkan THY uçağı bekliyorum. Ben taksi için 990 TL fazla para vermek zorunda kalıyorum THY nin bu mağduriyetimin karşılamasını talep ediyorum. Bu surecin yönetilmesi sadece şahsi uçuşlarım değil sürekli yurt içi yurt dişi uçuş yapan şirketimizin gelecek uçuşlarında kullanacağı hava yolu firmasi seciminde de etkili olacağını belirtmek istiyorum. Konuyu gerekirse tüm sosyal medyadan ve hukuki yollardan hakkımı arayacağım. En kısa sure içerisinde geri dönüşü talep ediyorum.

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
23 Mayıs 2023 15:01
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
26 Ağustos 2025 01:23
thy-bilet-saatinin-bilgisizce-degistirilmesi-ve-ucret-iadesi-yapilmamasi-2.jpg
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
14 Eylül 2023 10:23
THY Koltuk, Uçak Saati Ve Valiz Mağduriyeti
Burçin sonuçtan hiç memnun değil

Burçin
23 Ağustos 2023 15:04