Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
14 Eylül 2023 10:23

THY ile Urfa-İstanbul arası 14.07.2023 tarihinde yapmış olduğum yolculuk için 12 Haziran tarihinde gidiş-dönüş biletimi ve koltuklarımı online satın aldım. Dönüş bilet saatim (TK2243) 21 Haziran'da firma tarafından değiştirildi. 20.15 uçuşu olarak... Daha sonra kalkış saatine kısa süre kala defalarca rötara maruz kaldık. Firma tarafından bir cevap alamadık. Bir de uçak koltuğumu başkasına satmışlar. Ücretini öncesinde ödedim koltuğumu havalimanına gelip satın alan bir yolcuya verilmem istendi burada mağduriyeti yazmadım. Bizleri o sıcakta mağdur edip uçuşu 22.30'a çektiler fakat yine o vakitte kalkış olmadı. İstanbul havalimanına gece yarısından sonra iniş yapıldı. Valizimin çekçek kısmı kırılmış ve darbe kaynaklı valizde yer yer renk değimi, tekerleğinin göbek kısmında kırılma vardı. Normalde bizi taşıyacak uçak ben bilet alırken koltuk düzeni farklıydı daha az koltuk sayısı vardı. Muhtemelen bizleri daha fazla yolcu almak için beklettiler. Yolculardan mağdur olan başka bir beyefendi dilekçe için kağıt istediğinde uçuştan sorumlu görevli azarlayarak kendisiyle konuştu başka bir kişi ise bu durumu düzeltmeye çalışan üslup ile konuştu. Ben bu kadar kurumsallıktan uzak başka bir an yaşamadım. Yıllardır kullandığım firma yüzünden ciddi anlamda strese girdim. Evime gece 3.50 gibi gidebildim. Güvenlik misyonunuz diyorsunuz ama kendimi güvende hissedemedim. Valizimi rapor için bildirdiğim yerde görevli bana terbiyesizlik yaptı. Ne malum öncesinde olmadığı gibi bir cümle kullandı. Valizimin faturası mevcut olmadığı için aylardır ben sürünüyorum. Valizimin tamiri değil yenisini talep ettiğim için maalesef hiçbir şekilde yardımcı olmadılar. Yani rapor etmişim ortada bir valiz var ve ben tamirci peşinde gezinemem. Ben valiz alırken bile eve sipariş veriyorum. O zaman gelin evimden alınız ve tamire götürüp siz işlememi yapınız sonuçta bunu mahveden ben değilim.

İrem
21 Ağustos 2024 01:24
Özer sonuçtan hiç memnun değil

Özer
24 Kasım 2023 23:36
THY Uçak Bilet Ücretinin İade Edilmemesi
THY Uçak Bilet Ücretinin İade Edilmemesi

Esra
27 Ekim 2023 14:21
THY Tarafından Yolcuğumuzun Haksız Yere Engellenmesi
THY Tarafından Yolcuğumuzun Haksız Yere Engellenmesi
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
07 Eylül 2023 14:39