Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

THY Uçak Rötarı, Aktarma Sorunu Ve Valiz Kaybı

Ezgi
22 Eylül 2024 23:05

Sharm el Sheik'ten İstanbul Havalimanı'na olan uçuşumuz 'operasyon sorunları' nedeniyle 4 saat rötar yaptı. Aktarmam olduğu için Tokat uçağıma yetişemedim. Halbuki gümrükteki polis memurumuz uçak kalkış saatine 20 dakika olması nedeniyle 'Sizi almak zorundalar.' demesine rağmen. Aynı firma ile aktarma yaptığım için beni her şekilde beklemeleri gerekirken karşımda hiçbir muhatap bulamadım. Üstüne üstlük sistem ertesi gün mesaim olmasına rağmen beni kendiliğinden ertesi güne aktarmış. Yaşadığım yere en yakın havalimanına bilet almak isterken elimde poşetlerle oradan oraya koşturuldum. Bir tane yetkili kişi yok. Kimse sizi muhatap almıyor. 1.5 yaşında bebeğim olduğunu, doktor olduğumu ve ertesi gün işe başlamam gerektiğini belirtmeme rağmen kimse bana bir çözüm bulmaya yanaşmadı. Zar zor aynı gün akşamına Amasya'ya bilet bulabildik. Orada da indiğimde gördüm ki transfere verdiğim valizim kayıp. Halbuki Amasya'ya bilet alırken valizimin orada olacağı teyidini almış olmamıza rağmen kimse umursamamış. Kimse bir bilgilendirme yapmadı. Hayatımda bu kadar rezil olmamıştım. Bu kadar yetersiz, umursamaz bir uçak şirketi olamaz.

Suat sonuçtan hiç memnun değil

THY Uçağa Alınmadım Gerekçesiz Bir Şekilde

Suat
17 Eylül 2023 23:39

Türk Hava Yolları Mağduriyeti Ve Bilet Değişikliği Ücreti Şoku

Şeyda
26 Ağustos 02:47
Türk Hava Yolları Mağduriyeti Ve Bilet Değişikliği Ücreti Şoku
turk-hava-yollari-magduriyeti-ve-bilet-degisikligi-ucreti-soku-2.jpg
Salih sonuçtan hiç memnun değil

Salih
11 Aralık 2024 20:02
Gazi sonuçtan hiç memnun değil

Türk Yolcular Mağdur Edildi, İsrailli Gruba Öncelik Verildi

Gazi