THY Türk Hava Yolları - Anadolu Jet

Kübra
30 Eylül 2023 19:10

TK7446 sefer sayılı uçak
Bilet no: Bilet no 2352199860573

3 Eylül 2023 pazar 17:25 İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı dan Muğla Dalaman'a olan uçuş 1 ay oldu neredeyse eksik evrak için bile aradığımızda böyle bir sorun olduğunu öğreniyoruz bu ikinci geri bildirimim. C***** Hanın mezarını aramıyorsunuz kullanmadığım hizmetin parasınıda ödetmezsiniz sanırım. Mecburi olarak geceyi karakolda geçirdiğim için uçuşu kaçırdım. İşi hızlandırmak için bend3n istediğiniz evraklarla yaptığınız araştırma eğer yetmezse bir nebzede olsa araştırmanıza çorbada tuz şeklinde naçizane desteğim olsun isterim (isteyen gidip Sabiha Gökçen in karşısındaki karakola sorabilir) bilet paramın ve ödediğim ekstra bagaj ücretinin iadesini istiyorum ertesi gün valizi almaya gittiğimde ödemeyi yaptığım hanımefendi önceki günün kasası kapandığından dolayı ücret iadesini geri bildirim yaptığım takdirde kartıma iade yapılabileceğini belirtti ücret iadesi yapacaksınız altı üstü bu kadar süründürmenin bekletmenin manası yok alırken 5 dakikada iade isterken resmen sürünüyoruz sorunumuzla alakalı eksik evrağımızın olduğu bile belirtilmiyor Mesih değiliz sonuçta 15 gün dolunca da ararsak öğrenebiliyoruz, bir 15 gün daha ekleniyor üstüne. Yakışmadı Anadolu Jet - Türk Hava Yolları! Daha fazla beklemek istemiyorum lütfen gereğini yapın artık. İyi çalışmalar.
Not: Bunu bir talep öneri formu olarak değerlendirmenizi rica ediyorum zira siteden yazılanları görmediniz ortada.
Her şey yeterince kötü insanların alın terleri ile aldığı valizleri kırmayın lütfen, bir valiz ne kadar olmuş haberiniz var mı? Bir de kendi paramızla re5zil olduk diye nefret ediyoruz her şeyden, lütfen büyük zorluklarla kazandığımız paralarımızı barlarda partilerde harcayalım alamadığımız hizmet için değil. İlgilenen olursa şimdiden teşekkür ederim. Çok umrunuzda olacağını sanmıyorum. Yine de çok kızdım. Tekrar iyi çalışmalar.

Berre sonuçtan hiç memnun değil

Berre
31 Temmuz 2023 00:31

Serkan
06 Kasım 2023 13:03
Melih sonuçtan hiç memnun değil

Melih
25 Aralık 2023 16:12