Ömer sonuçtan hiç memnun değil

THY Miles & Smiles Programında Mil Eksikliği Sorunu

THY Miles & Smiles Programında Mil Eksikliği Sorunu
Ömer
09 Ağustos 2024 09:00

Türk Hava Yolları'nın Miles & Smiles programının tamamen yalan olduğunu fark ettim. Dönem dönem millerimin mevcut durumunu not ederek karşılaştırma yapmak istedim. 14 Mayıs tarihinde Classic üyelikten Classic Plus'a yükselmek için gereken mil miktarı 7.970 idi. Classic üyelikteki oranım %68 idi. Bugün baktığımda Classic Plus için gereken mil 10.201 ve oran %59. Dönemsel olarak bazı millerin geçerliliğini yitireceğini biliyorum. Bunu kontrol etmek istediğimde sistemde "Bu yıl geçerliliğini yitirecek miliniz bulunmamaktadır." mesajı çıkıyor. Yani THY'nin kendi sistemine göre millerimin silinmemesi gerekirken kendi kendine eksiliyor. Delik kovaya su koymak gibi. Bu konuyu müşteri hizmetlerine sorduğumda otomatik yanıt vererek millerinizde sorun yok deyip geçiştirdiler. Madem öyle bana silinen mil dökümünü gönderin dediğimde onu da göndermediler. Madem süresi dolduğu için silinen millerim var, neden mil ekstrenizde bunlar görünmüyor?

Can
Can
Benzer Şikayeti Var

Ömer Bey aynı olay benim başıma geldi THY ile iletişime geçtim siber saldırı olabileceğini belirttiler. Bende sonuç alamadım. Bu konu ile ilgili benimle iletişime geçin farkındalık yaratalım. Çünkü THY 'yi tercih etmemizin tek nedeni bu mil programı. Yoksa özellikle kısa uçuşlarda daha az ücret ödeyerek farklı firmaları da tercih edebiliriz. Numaram +905323620697

Taner
12 Ağustos 2024 20:26
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

THY Miles&Smiles Programında Mil Karmaşası

Serdar
25 Ekim 2024 23:30
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

THY Millerimi Dönüştüremiyorum, Durduk Yere Millerim Siliniyor!

Gizem
28 Aralık 2023 11:08
THY Millerimi Dönüştüremiyorum, Durduk Yere Millerim Siliniyor!
THY Kategorileri