Kübra sonuçtan hiç memnun değil

THY-Miles And Smiles Mil İşleme Sorunu

Kübra
11 Ocak 2024 18:08

Türk Hava Yolları ile Ekim ayında gerçekleştirdiğim Guangzhou-İstanbul gidiş-dönüş uçuşumdan kazandığım milleri işleyemiyorum. Bu konuyla ilgili 15 Aralık'ta oluşturduğum ilk geri bildirime, 'Star Alliance üyeliğiniz dışında başka bir üyeliğiniz bulunmaktadır, o nedenle milleriniz işlenemedi' şeklinde dönüş yapıldı (TK-10006940). Daha sonrasında, Star Alliance üyeliğim dışında başka bir üyeliğim olmadığını defalarca belirtmeme rağmen, 'Evet, haklısınız. Sistemlerimizde bir sorun var, en kısa zamanda size dönüş yapılacak' denildi. 20 Aralık'tan beri sorunuma bir çözüm bulunamadı. Çağrı merkezini defalarca aramama ve müşteri ilişkilerindeki kişilerin ilgili sorunu maille sistem çözüm birimine aktarmasına rağmen, onlardan hala bir dönüş yapılmadı. TK-10071935 numaralı geri bildirimim 1 aydır çözülmemiştir. İşlenen miller ile yurt içi uçak bileti almayı planlıyordum; ancak sorun Aralık ayında çözülmediği için bana ait 450 mil de Aralık ayında yanmış oldu. Yeni yatacak millerle birlikte mevcut millerimi kullanarak uçak bileti alacaktım, ama kullanamadım. Bu durumda ne mevcut millerimi değerlendirebildim ne de planladığım yurt içi uçuş bileti alabildim. Uçuşta yer bulamıyorum. THY'nin bu soruna hızlı bir çözüm bulamaması ve mağduriyetimi giderememesi nedeniyle yasal yollara başvurmak durumundayım. Müşterinin mağduriyetinin bu kadar uzun süre giderilememesi asla kabul edilemez.

Muhammet
20 Haziran 2024 23:05
Nazmiye sonuçtan hiç memnun değil

THY Miles&Miles Hatalı Mil İşlemi Ve İletişim Sorunu

Nazmiye
08 Aralık 2024 11:13

Türk Hava Yolları'nda Eksik Mil Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Cansu
01 Haziran 2025 11:14
Kamil sonuçtan hiç memnun değil

Kamil
23 Ağustos 2023 18:22
thy-uyelik-iptali-sebep-aciklamadan-1.pdf
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ali
02 Nisan 2024 14:10